Google optimalizálás – lépésről lépésre

Google keresőoptimalizálás lépésről lépésre. A SEO lépései elsajátíthatók! A linképítés és honlap optimalizálás fortélyai – tippek, ingyenes tanácsadás:

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre – SEO-tippek

honlap keresőoptimalizálás
Google alapú keresőoptimalizálással növelhető a weboldal forgalma – keresőmarketing tippek

Az optimalizálási eljárás bonyolultsága és összetettsége különösen azóta szembeötlő, amióta a Google egyre kifinomultabb módszerekkel igyekszik kiszűrni azokat a weboldalakat, amelyek érdemtelenül, erőszakos vagy egyoldalú optimalizálás, nem-természetes linkgyarapodás, tiltott (black hat) keresőmarketing eljárások, manipulációk révén kerültek az organikus találati listák élére. 2012-től a Google Penguin (pingvin) nevű kiegészítő algoritmus menthetetlenül hátrasorolja a nem eléggé szakszerű linképítéssel élmezőnybe került honlapokat, míg a Panda algoritmus a gyönge webtartalom ellen folytat ádáz harcot. 2013-tól a Hummingbird (kolibri) elnevezésű új keresőmotor beüzemelésével pedig szinte maga a kulcsszavas keresőoptimalizálás vált tiltottá. (Frissítés: 2021-től a Page Experience Algorithm Update a mobilos betöltési sebességet és a felhasználói élményt tette fő rangsorolási szemponttá.)

Ma a nagy tartalomfürkész keresőalgoritmusa a gépi tanulás módszerével válik egyre intelligensebbé. Éppen ezért az egyre komplexebbé váló optimalizációs folyamat végrehajtásához érdemes szakember segítségét kérni – mindazonáltal a legfontosabb ismeretek lépésről lépésre megszerezhetők minden honlaptulajdonos és -építő számára, s ha ezeket kellő kreativitással alkalmazza, akkor nem marad számára elérhetetlen álom: az első Google-oldalra kerülés. Ezt azonban első lépésben tanulási folyamatnak és tapasztalat szerzésnek kell megelőznie.

Weboldal helyezés javítás, Google előresorolás

Blogomban a honlapok keresőoptimalizálásával, a Google optimalizálással kapcsolatos sok éves tapasztalataimat osztom meg az érdeklődőkkel olyan formában, hogy az ide látogatók választ kapjanak az adott témával összefüggő kérdéseikre, megismerkedjenek a SEO (Search Engine Optimization, azaz Kereső Eszköz Optimalizálás vagy keresőmotor optimalizálás) legfontosabb fogalmaival és gyakorlati tanácsokat is kapjanak nem csupán a keresőbarát honlapok építésének és szerkesztésének a fortélyairól, hanem arról is,

milyen külső támogatást kell nyújtani egy-egy weboldal számára ahhoz, hogy a Google listák első találatai közé, első oldalra, helyre kerüljön.

Számos alapvető ismeretet és tippet ingyenesen osztok meg olvasóimmal, bizonyos korlátokig ingyenes tanácsadásra is kész vagyok, de:

Ha nem akar ezzel bíbelődni, vagy nincs ideje arra, hogy szorgos tanulással elsajátítsa a fortélyokat és kitartó munkával a SEO-szempontokat érvényesítse honlapján és a linkprofil felépítésében, akkor megbízás ügyében >>lépjen velem kapcsolatba!

A blogbejegyzések általában egy-egy konkrét kérdéssel foglalkoznak, a nagyobb összefoglalókat külön szájtokon helyeztem el. EZEKEN A WEBOLDALAKON ALAPVETŐEN FONTOS ISMERETEKET SZEREZHET a SEOról és lépésről lépésre megismerkedhet a legfontosabb teendőkkel, SOK JÓ ingyenes keresőmarketing tippet találhat nem csupán a website tartalmát, szerkezetét és technikai hátterét illetően, hanem arra vonatkozóan is, hogyan végzendő a szemantikus linképítés a web fogalmi hálóján.

Amennyiben nem szeretné mindezeket végigtanulmányozni, hanem csak a leglényegesebb általános optimalizációs szempontok érdeklik, akkor ezt az összefoglaló leírást tudom ajánlani:

– ennél tömörebben nem tudom megfogalmazni 🙂

Hosszabban viszont igyekszem, hamarosan elkészül egy terjedelmesebb .pdf dokumentum, és felkerül ez alá a link alá:

 • Keresőoptimalizálás lépésről lépésre pdf letöltés

Seo-blogom  indításakor a bejegyzések zömét három fő témakörbe gondoltam rendezni (ez később módosul). Éspedig:

 1. A keresőoptimalizálás alapjai: fogalmak tisztázása és gyakorlati tanácsok. Hogyan kezdjünk hozzá és miként folytassuk: lépésről lépésre az indulástól a haladó Google optimalizálásig.
 2. A kreatív honlap optimalizálás mibenléte – egyéni és PR-cikkes linképítési stratégiák, saját módszerek.
 3. Google-hírek / SEO-sikerek / Ötletek / Projektek / Oldalaim bemutatása, optimalizációs és keresőmarketing megbízások teljesítése és saját oldalak optimalizálása közben szerzett friss tapasztalatok.
Kereső optimalizálás - lépésről lépésre
SEO: Keresőoptimalizálás lépésről lépésre – tippek

Célom továbbá, hogy ezzel a webhellyel mintegy összefogjam, oldalról oldalra, lépésről lépésre haladva rendszerbe állítsam mindazokat a weblapjaimat és korábban indított blogjaimat, különböző helyeken elszórt szakmai írásaimat, amelyek a keresőoptimalizálás témájával foglalkoznak. Nem titkolt célom az is, hogy blogommal elősegítsem sok munkával létrehozott SEO-bázisom erősödését: tapasztalatom szerint a statikus oldalak és a blog összekapcsolása mindkét szekció számára előnyös. A stacionárius rész a stabilitást, a folyton frissülő blog a dinamizmust biztosítja a webrendszer számára. Azt szeretném elérni, hogy mind a jelen blog, mind a Honlap-SEO-net gyűjtőcím alá elhelyezett külön weblapok a címekben és alcímekben szereplő kulcsszavak kombinációval a találati listák élmezőnyébe kerüljenek. Erre két évet adtam magamnak. Ha tehát tervem sikerül, akkor esetleg egyszavas keresőkérdésekkel is, de 2-3 szavasakkal mindenképpen az első Google-táblán kell szerepelnie a seo.lieberall.hu alá tartozó néhány honlapnak. A preferált keresőkifejezések, amelyekkel néhány website top pozíciót nyerhet:

 • Honlap-seo: organikus keresőtalálatok
 • Google optimalizálás, Honlapoptimalizálás
 • keresőmarketing szakember, linképítés, link marketing
 • Google keresőoptimalizálás, weboldal optimalizálás
 • link building, netmarketing
 • sikerdíjas és ingyenes keresőoptimalizálás lépésről lépésre
 • seo tippek, ingyenes tanácsadás, seo-szakértő
 • keresőbarát weblap, responziv sablon, mobilbarát szájt
 • kulcsszavak jelentősége, releváns webtartalom
 • title, description meta tag, h1 headline

Egy új kísérlet: mivel azt tippelem, hogy a szakma legfőbb kulcsszava hamarosan egy rövidebb szóalak lesz, weboldalaimon egy ideje tudatosan használom a keresőoptimizálás kifejezést is, amely egy szótaggal rövidebb az eredetinél, éppen ezért szerintem meg fog honosodni, mint ahogy a romanticizmus helyett is használjuk a romantizmust.


Kereső optimalizálás – lépésről lépésre

Seo-tippek. Keresőmarketing tanácsadás: Honlap optimalizálás lépésről lépésre. Hogyan, miként kell, lehet weboldalt, honlapot optimalizálni, előre juttatni, mozdítani a Google-listán, a Google találati listáin, a Google keresőben? Hogyan kerülhetek a Googleban első helyre? Ingyen SEO tanácsadás Google keresőoptimalizáláshoz . Kulcsszavak: optimális lépések, honlap keresőoptimalizálás szakértő Budapesten, ingyenes SEO-tippek, keresőbarát weboldal készítés lépésről lépésre, honlap optimalizálás ingyen, ingyenes tanácsok, mobilbarát weboldal építés keresőszempontok szerint


“Google optimalizálás – lépésről lépésre” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .