SMS-küldő és télikert építő honlapok

2016-os keresőmarketing projektjeim igazán kedvemre valóak. Az egyik program a Gateway rendszerű tömeges SMS küldés témájához, a másik a télikertek tervezéséhez, gyártásához és üzemeltetéséhez kapcsolódik. Mindkettőhöz valamelyest irodalmi megközelítésben állok hozzá.

tömeges sms marketing
Tömeges SMS küldő kampány

Tömeges SMS küldés

A műszaki megközelítés logikus lenne, de ha abból indulunk, ki, hogy az SMS szöveges üzenet, akkor mind a szöveg, mind az üzenet széles kreatív lehetőségeket nyit az alkotás, az irodalmi tevékenység felé. Hiszen a írói művek lényegében szövegek, és ezeknek a szövegeknek – szeretik mondani a szakemberek – üzenetük van. Így máris adódik a releváns kontextus a mibilmarketing felé: amennyiben szövegekkel és alkotások üzenetével  foglalkozom, nem számít irrelevánsnak, ha egyben az sms-küldést is szóba hozom. Meg is teszem ezt számosnál több különböző szövegoldalon, weblapon – ezeket persze alapos tartalmi optimalizálás alá veszem és biztosítom a megfelelő SEO-kondíciókat. Honlapjaim jól teljesítenek és a támogatott website is szépen lépdel a Google-elsőség felé. Előfordulhat, hogy 2016 szeptemberétől a linképítés a http://tomeges-sms-kuldes.hu/ domain alatt épülő új céges weboldalra fog irányulni.

Télikert gyártás, építés

télikertek gyártása, télikertépítés
Energiatakarékosra tervezett télikert a gyártótól

Ennél is kedvesebb SEO-lelkemnek a télikertes téma. A növények és a természet közelsége önmagában is hálás tárgykör, de meg lehet ezt még fejelni, de meg ám. Miért ne működhetne például virtuális irodalmi szalon egy képzeletbeli télikertben. Hát hogyne, már működik is, alább a hivatkozás. De számos egyéb vonatkozás is érdekes: építészet és télikertépítés, híres épületek Budapesten növényházzal, az üvegházhatás mint a növénykert energiaforrása, stb. Születnek sorra az optimalizált weblapok, épül nemcsak a növényszoba, hanem a linkprofil is – és szépen javulnak a helyezések, holott még el sem múltak a téli hónapok, amikor oly kellemes beülni az üvegszobába és a kulcsszavas megfeleltetésekről merengeni egy forró kávé kíséretében. Ha a délszaki növényekkel berendezett caribi télikertben néhány jó szamizdat kiadvány is akad a családfakutatásról és a magyar zsidók családtörténetéről, teljes lehet a keresőoptimalizáló szaki elégedettsége és vidám sms-eket küldhet az üvegház energiatakarékos növényei alól:

Link- és télikertépítés

2016 optimalizációs projektum elsődlegesen a tömeges sms küldés – mobil marketing kampány, illetve másodlagosan a télikert építés, tervezés, télikertgyártás területéről. Szöveg-centrikus és tematikus honlap optimalizálás, organikus Google-helyezések javítása – kereső marketing projektumok, google első helyre kerülés „laptop szerviz” kulcsszóval, tartalmi alapú keresőmarketing, seo, tömeges sms kampány, télikert építés, mobil üzenet, online szöveg marketing, helyezés javítás, kulcsszavas keresőoptimalizálás, online seo tanácsadás skypeon