Weboldal Google keresőoptimalizálás

honlap seo ingyen
SEO optimalizálás
keresomarketing
Net marketing. SEM
keresooptimalizalas
KeresőOptimalizálás
honlap keresőoptimalizálás
HonlapOptimalizálás
linkepites pr
linképítés, linkmarketing
weboptimalizalas
WebOptimalizálás

A weboldal optimalizálásás Google keresési szempontok érvényesítése a honlapon helyezés javítása céljából. Árajánlat kérés: KAPCSOLAT

Honlap optimalizálás - SEO

Miért nem olcsó a Google keresőoptimalizálás?

A Panda és Pingvin Algoritmusok 2012-es és 2013-as frissítései, majd a RankBrian, BERT és Fred intelligens fejlesztések, végül a mobilos felhasználói élményt rangsorolási szempottá emelő Google Page Experience Algorithm Update 2021-es élesítése óta a honlapok kulcsszavas keresőtalálati helyezésének a javítása nehezített feladattá vált. Egyre több a kockázat, egyre több az elvárás, a megfelelési kritérium. A korábbi bejáratott módszerek jó ideje használhatatlanná, eredménytelenné váltak, rosszabb esetben még büntetést (hátrasorolást) is maguk után vonhatnak. Ezért a keresőmarketing szakértők szabta árak magasak és ezen belül a keresőoptimalizálás mint tevékenység és szolgáltatás vállalási ára megemelkedett a nagyban átalakult munka időigénye miatt: a honlapok optimalizációja igen komplex, kényes területté vált. Sikeresek csak azok lehetnek manapság a szakmában, akik új, kreatív, többnyire saját módszerekkel dolgoznak. Ugyanakkor a korábbi eljárások közül sem kell feltétlenül mindegyiket teljes mértékben mellőzni; akad, amelyiket megújíthatjuk, kicsit másként és nagyobb körültekintéssel sokuk korlátozott mértékben alkalmazható. A legnagyobb rutin talán épp ahhoz kell, hogy a weboldal optimalizálását végző el tudja dönteni: miben követi a korábban bevált hagyományokat, miben újítja meg, alakítja át őket - és miben van szükség teljes innovációra, sosem próbát módszerek kikísérletezésére.

Engem leginkább az utóbbi fejezet érdekel a keresőoptimalizálás újabbkori regényéből. A jelen weboldal első változata azonban még nagy Pigvin-inváziók (2012 tavasza és nyara, 2013 ősze) előtt készült, a 2013-asnak áldozatul is esett. Teljes évig a korábbi néhány favorit kulcsszóval - Google optimalizálás, honlap keresőoptimalizálás, weboldal optimalizálás - nem szerepelt a TOP10-ben (míg azelőtt igen), sőt jószerével az első százban sem. seo szakértő mailcímeAztán a 2014 őszén lefuttatott javítócsomag visszahelyezte az élmezőnybe, így a fentebb kiemelt és más szakmai kulcsszavakkal újra szerzett élmezőnybeli pozíciókat első oldalon. Ha szeretnél hasoló helyezéseket, keress levélben vagy a fenti kapcsolati címen. Szívesen vállalok honlapelemzést. Havidíjas SEO-megbízást csak igényes portálok, szakmai oldalak esetén vállalok. Webáruházak optimalizálása emelt áron!

A weboldal optimalizálás módszerei

A túlzott mértékű keresőoptimalizálást akár a Google-kereső meghekkelésének is tekinthetjük, hiszen az eljárás alkalmazása közben arra törekszünk, hogy befolyásoljuk a rendszer keresőalgoritmusa által kilistázott webcímek sorrendjét. Ám a Goo fejlesztői tudatosan törekszenek arra, hogy kiszűrjék azokat a módszereket, amelyek valamilyen mértékben felülírhatják a kereső szempontrendszerét és csak azokat tartsák megengedetteknek, amelyek a természetes web-jelenségek közé tartoznak. Így váltak tiltottá a sok keresőmarketing ügynökség, SEO-szolgáltató cég és profi szakemberek által alkalmazott nagyipari eljárások, és így váltak fontossá az egyéni ötletek, megoldások, a több fantáziát mutató „amatőr” optimalizációs technikák.

Az intelligenssé váló Google kereső előbb a Panda algoritmus alkalmazásával szűkítette a keresőoptimalizálás megengedett módszereinek a körét, majd a Pingvin Algoritmus érvénybe léptetésével helyezett tiltólistára számos olyan rutin-eljárást, amelyet korábban a SEO-szakemberek előszeretettel alkalmaztak.

Így a weboldalak előbbre juttatása a találati rangsorban, vagyis az organikus találatok közt előre kerülni mára sokkal több kreativitást, egyéni megoldást követelő feladattá vált. A Google-helyezés javítása csakis a kifinomult keresési szempontok következetes és innovatív érvényesítésével lehetséges.

Aki ma honlapok optimalizálására vállalkozik, kerülnie kell péládul az „ipari linképítést”, linkfarmok és nagy linkfelhők létrehozását, az egyoldalú és koncentrált optimalizálást, a nem-természetes gyorsaságú linkgyarapodást és az erőszakos SEO-zás egyéb módszereit, súlyos szankciók követhetik a spam-blogok létrehozását és a spam-kommentelést, rossz pontot jelentenek a kamu-oldalak, az azonos tartalmakkal és hasonló URL-ekkel való trükközés, egyes linkkatalogusokban való szereplés; felkeltik az intelligens keresőprogram gyanúját az egyforma linkszövegek és buborékszövegek, az olcsó körbe-linkelés és a rendszeres oda-vissza-hivatkozás stb.

Ezek helyett több saját ötletre, egyedi szövegekre, egyéni hálózatépítő stratégiákra, röviden szólva: a keresőoptimalizálás kreatív módszereire van szükség.

A felhasználói élmény és a látogatói igények

A honlapok eredményességének két legfontosabb tényezője:

 • a releváns tartalom (az adott témát érvényesen kifejtő értékes kontent)
 • hatékony és sikeres optimalizálás, melynek révén a honlap a találati listák élére kerül

Harmadikként érdemes foglalkozni ezzel is:

 • a böngészők igényei és szokásai, felhasználói élmény (újabban: oldalélmény)

Az olvasói igények és szokások speciális szempontcsoportot képeznek - az ezen belüli tényezők akár meg is hiusíthatják a honlapkészítők terveit: ha senki sem kattint az oldalra, ha elenyésző az oldal nézettsége, ha senki sem keres rá a tartalmára, akkor hiába áll a SERP élén.

Hogy példát említsek. Valaki készít egy remek oldalt a madagaszkári kaméleonokat örökbe fogadó egyetemi tanár, Dr. Kállay Labord életéről és munkásságáról. Az oldal tartalma releváns, mert a legfontosabb információkat tartalmazza az adott személyről, szerepel részletes életrajza, említésre kerül néhány hóbortja, furcsa szokása. Gondos keresőszempontú optimalizálással a honlap a Kállay Labord keresőkérdéssel fel is került az első organikus találati helyre. ÉS MÉGSEM NÉZI SENKI AZ OLDALT!

Nyilvánvaló: a tanár úr működése még szűk körben sem képezi érdeklődés tárgyát. Lehet-e a helyzeten segíteni? LEHET!

Ugyanis a hóbortos tudós - mint ez az oldalán szerepel is - örökbe fogadta a madagaszkári Labord kaméleonokat, sőt, eredeti nevét - Laborc - is kedvükér változtatta meg. Nem kell tehát mást tenni, mint a weboldalt a személynév helyett az állatfaj nevére optimalizálni - bármilyen hihetetlen, az élővilágnak ez iránt a különleges faja iránt igen sokan érdeklődnek. Ha keresőbarát oldalunk első helyre kerül a fajnévre - labord kaméleon - keresés listáján, akkor garantált honlapunk olvasottsága.

Persze: az olvasói-böngészői igények és szokások kutatása elmélyült szakmai tudást, sok-sok időt és megfelelő eszközöket igényel, az egyszerű mezei felhasználó számára ezek a lehetőségek vagy elérhetetlenek, vagy kevésbé ismertek. A keresőmarketing kérdéseivel szakmai vagy akár csak amatőr szinten foglalkozó honlaoptimalizátor azonban nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a szektort sem.

A téma szövevényes, részleteibe elmerülni itt nem kívánunk, de egy fontosnak gondolt tapasztalatunkat megosztanánk.

A keresési preferenciák sajátosságai

Az oldal sikerességét célző erőfeszítésünk során mindenképpen érdemes tekintettel lenni arra, hogy a Google-használók igénye sajátos kettősséget mutat.

 • a) nagy hányaduk csupán bizonyos fogalmak jelentését, definícióját, rövid leírását keresi, s ha ehelyett egyből valamely téma „mélyében” találja magát, nem marad az oldalon: ő csak tudni akarja, voltaképp mi is az, amire rákeresett. Mondjuk érdekli a 'csupakabra' szó jelentése, de mitologikus eredetére vagy a zoológiai vonatkozásokra nem kíváncsi.
 • b) a keresők másik (kisebb) része kifejezetten ama mélyebb tartalmat keresi: már előtte is pontosan tudta, mit jelent mondjuk a keresett arvisura szó, de újabb, mélyebb ismereteket, netán a fogalommal kapcsolatos friss tartalmakat, hivatkozásokat, aktuális információkat keres (így megtudja, hogy a furcsa terminus jelentése: jellegrálényegítés)

Tapasztalat:

 • az a) kategóriájú böngészőt zavarja, ha nem talál rövid, definíció-szerű értelmezést,
 • a b) típusú keresőt viszont egyáltalán nem zavarja, ha előbb olyasvalamit talál, amit amúgy is tud, és csak azt átugorva jut a feltehetően őt érdeklő ismerethez.

Mindez azt jelenti, hogy a SEO-szempontú eredményesség érdekében a még oly speciális szakmai oldalakon is érdemes, sőt: szükséges alapismereteket közölni, azaz például megadni a keresett fogalom definícióját, leírását. Ha ezt valami okból mégsem tesszük meg, akkor adjunk eligazító linket.

Az oldal-élmény témájáról még annyit, hogy ebben a mobilos betöltődési sebesség játszik meghatározó szerepet, ugyanis ha a weblap leghosszab betöltődési ideje, azaz a legnagyobb láthatótartalom-válasz - Large Contentful Paint = LCP - meghaladja a 4 szekundumot, akkor a szájt versenyképtelen, 2,5 és 4 sec között javításra szorul, és csak 2,5 mp alatt kap Good minősítést.

weboldal optimalizalas

Weboldal SEO

Új honlapodat nagy gonddal elkészítette egy haverod, de a Google-találatok között egyáltalán nem jelenik meg?

Weboldaladat alig-alig látogatják, pedig igen fontos tartalmakat töltöttél fel, de a kereső mégsem listázza a szakmai oldalt?

Egyes keresésekre a weblapod pár hónap elteltével ugyan előbukkant a találatok közt, de azt szeretnéd, ha sokkal előbbre kerülne a listán?

Webáruházadat optimalizáltatnád nyagyobb forgalom érdekében?

Jó helyre kattintottál! Tudom a megoldást problémáidra!

A módszer: honlap-SEO

A világhálón való webes megjelenés fontosságával ma már sokan tisztában vannak, így Te is tudod, hogy a kiváló tartalom és a fontos információ önmagában nem elég a sikerhez: arra is szükség van, hogy az online információ, például egy szolgáltatás leírása, a célközönségedhez el is jusson valamilyen módon. Ha elégedetlen vagy a weboldalad nyújtotta mostani eredményekkel - tegyél eóla, hogy a honlapod sikeresebb legyen a konkurencia-versenyben.

Érdemes tudnod, hogy szűkebb értelemben a weboldal optimalizálás csupán on-site optimalizáció: magán a honlapon végzett olyan munkát jelenti, amelynek során az oldal tartalmát és felépítését, technikai hátterét, látható felületét és láthatatlan kódjait a keresőoptimalizálás szempontjainak megfelelően alakítjuk ki abból a közvetlen célból, hogy lapunk a lehető legnagyobb mértékben alkalmassá vájon egy speciális feladat beteljesítésére, nevezetesen arra, hogy a fontosnak tartott keresőkérdéssekkel indított Google-lehívások esetén a találati eredménylisták - SERP-ek - élén kerüljön rangsorolásra. Végcél az első helyre kerülés, ami nem éthető el olcsón, csak magasra szabott árak mellett.

Vedd igénybe önállóan vagy tapasztalt SEO-szakember segítségével a weboldal Google keresőoptimalizálás nyújtotta szolgáltatás keretében elérhető költséghatékony lehetőségeket, ha ez kevésnek bizonyul ismerkedj meg a keresőmarketing és a linképítés szakmai alkalmazásával.

Optimalizálási árak

A munka díjszabása a feladat jellegétől, nehézségi fokától függ. Webshop optimalizálás csak magas havidíj mellett lehetséges, mértéke 100 eFt körül kezdődik. Sok kulcsszóra felhúzni kívánt szolgáltatói portálok budapesti cégek esetében ennél magasabbról indulnak, az alapár 3 kulcsszó és magas verseny esetén prémium linképítéssel 220.000 Ft / hónap.

Honlapok Top helyezéssel

Keresőmarketing kulcsszóval:

Mi a jelentése a keresőmarketingnek? - a fogalom definíciója, leírása, értelmezése.

Keresőoptimalizálás Budapest:

Fővárosi cégek weboldalának havidíjas és/vagy sikerdíjas SEO-zása szakértő szinten, beleértve a linképítést is:

Havidíjas SEO: budapesti honlapok keresőoptimalizálása

A megbízói árak figyelembe veszik, mekkora nettó bevétel növekedéssel jár az organikus forgalon emelkedése a tulaj számára. Egy budapesti laptop szerviz nyilván más kategória, mint egy gitártanár vagy akár pszichoterapeuta szakmai portálja..

Weboldal optimalizálás kulcsszó:

https://weblaptop.net/weblap-optimalizalas/

A fenti helyeken a weboldalak tartalmát és felépítését közvetlenül érintő további részleteket igyekszünk tisztázni, közben az optimalizálásban kevésbé járatos honlap készítők és tulajdonosok számára ingyenes tanácsokal is szolgálunk, például itt:

A honlapok optimalizálásának legfontosabb szempontjai + ingyenes tanácsok kezdőknek

 

Aktuális optimalizációs programok

Weblap optimalizálás mesterfokon

Addiktológiai konzultáns Bp.

Drog- és alkoholfüggő szenvedélybetegek számára nyújt segítséget a budapesti addiktológiai konzultáns. Tanácsadás, asszisztencia. Az online terápiás kezelés internetes reprezentációja kialakítás és keresőmarketing-támogatás alatt áll.

Arvisura: prémium linképítés

Mesterfokon a SEO-szolgáltatás professzionális linképítő programot is tartalmaz. Részemről ez szemantikus összefüggésekre alapozott, prémium szintű, jellegrálényegítő, Arvisura linépítést jelent, túl a PR-cikk elhelyezésen.

Releváns kontextus építése linkhálózattal

Belső hivatkozások

 • https://seo.liberall.hu/
 • https://seo.liberall.hu/keresomarketing-netmarketing/
 • https://seo.liberall.hu/google-keresooptimalizalas/
 • https://seo.liberall.hu/honlapoptimalizalas-weboldal-optimalizalas/sajat.php
 • https://seo.liberall.hu/linkepites-link-building-linkmarketing/
 • https://seo.liberall.hu/honlapoptimalizalas-weboldal-optimalizalas/weboptimalizalas.php
 • http://seo.liberall.hu/google-optimalizalas/uzenet-kuldese/
 • https://seo.liberall.hu/honlap-optimalizalas-szempontok/
 • https://seo.liberall.hu/seo-optimalizalas-oldal-elmeny/
 • https://liberall.hu/
 • https://liberall.hu/balla-d-karoly-karoj/

Prémium linkek rendszeren kívül

Előresorolás tartalommarketing eszközökkel
 • https://bdk.hhrf.org/seo/keresomarketing.php
 • http://google.elsohely.net/a-google-keresoben-elore-kerulni/
 • https://weblap.org/honlapoptimalizalas-seo/
 • https://tartalommarketing.org/keresomarketing-sem/
 • https://keresooptimalizalas.balla.biz/
 • https://weblaptop.net/weblap-optimalizalas/
 • https://elso.xyz/addiktologia/
 • https://pr-cikk.balla.biz/
 • https://prcikk-linkepites.balla.biz/

Google szempontú weboldal keresőoptimalizálás árak

google honlap optimalizálásNem vállalható a honlap optimalizálás olcsón, mert a Google helyezés javítása az intelligens algoritmusok megszabta keresési szempontok betartásával roppant idő- és munkaigényes. A webmesterek számára kiadott irányelvek érvényesítésével azonban még akkurázus munkával sem érhető el siker külső erőforrások bevonása nélkül: ezután kerül sorra a prémium linképítés. Ennek értékét magas keresőptimalizálás árak határozzák meg. A keresőmarketing szolgáltatás intenzitását azonban csak egy pontig érdemes növelni, azon túl a módszer kontraproduktív. Honlapoptimalizálás - JÓ ÁRON? Weboptimalizálás Google keresőhöz. Linkmarketing: Budapesti szolgáltatások: seo - prcikkes link építés - marketing célú PR-cikk elhelyezés.


© liberall.hu / Webmester Balla D. Károly SEO szakember