KERESŐMARKETING SZOLGÁLTATÁS

|kapcsolat » SEO szakember megbízása + ingyenes tippek | A keresőmarketing célja: Google előresorolás a találati oldalon: net marketing
honlap seo ára
aeo honlap-optimalizálás
sem keresomarketing
google keresőmarketing
keresooptimalizalas
google keresőoptimalizálás
honlap optimalizalas
weboldal optimalizálás
linképítés seo
linképítés - linkmarketing

Honlap keresőoptimalizálás SEO szakértő segítségével

Szeretnéd, ha a honlapod mind szélesebb körben ismertté válna - de nem akarsz sok pénz áldozni drága hirdetésre, reklámra?
Fontos információkat töltöttel fel az oldalada, de a Google nem listázza a találatok közt? Lehet ezen segíteni?
Minőségi szolgáltatást és/vagy keresett termékeket mutat be a weboldalad, de kínálatod mégsem találkozik a net marketing keresletévell?

Jó helyen jársz, tudjuk a megoldást!

keresőmarketing szolgáltatás

Keresőmarketing szolgáltatás

A Search Engine Marketing (SEM), magyarul keresőmarketing olyan költséghatékony megoldás, melynek segítségével a weboldal az organikus keresőtalálatok között kerülhet első oldalra, első helyre a keresőben.

Cél: Pozíciójavítás - top helyezés megszerzése a SEM, ezen belül a Google keresőoptimalizálás, azaz a SEO white hat módszereivel, többek között tartalommarketing eszközökkel.

A keresőmarketing meghatározása

A SEM online net-tevékenység, amelynek során az ezt végző szakember vagy erre specializálódott cég, ügynökség (netán intézmény, csoport, szervezet, team) a világhálós keresőprogramok (pl. Google) találati listáinak - SERP - célirányos felhasználása és befolyásolása révén igyekszik hatni a világhálón megjelenő szereplők közti piaci (keresleti-kínálati) viszonyokra abból a célból, hogy a marketing-munkát megrendelő, azaz megbízóként szereplő internetes entitás kedvezőbb pozícióba, előkelőbb üzleti helyzetbe kerüljön, brendje erősödjön.

Internetes entitáson azt a web-személyiséget érjük, aki-amely honlapok révén, közösségi oldalakon, fórumokban, katalógusokban, listákon stb. egy bizonyosként jeleníti meg magát (cégnévvel, márkanévvel jelölve önmagát). A keresőmarketing ennek az internetes egy bizonyosnak az entitását képező tartalmakat teszi minél elérhetőbbé, keresetebbé, népszerűbbé a webet leképező keresőtalálatok marketing és PR célú felhasználásával és befolyásolásával.

A keresőprogramok találati listáinak élén szereplő honlapok több látogatói kattintást kapnak, így több megrendelőt, vásárlót, havidíjas megbízást, pénzügyi partnert, üzlettársat szerezhetnek tulajdonosuknak vagy anyagiakban érdekelt üzemeltetőjüknek - de többen látják az adott weboldalra kitett reklámot, hirdetést, logót is.

Ezért fontos a találati listák élmezőnyébe kerülni. Hogy ez megtörténjen, ahhoz a keresőmarketing szolgáltatás nyújthat hatékony segítséget. Ezen belül a keresőoptimalizálás számít a legköltséghatékonyabb módszernek. A lényeg az élmezőnybe jutás, jó esetben az első helyre kerülés és a TOP keresőtalálatok felhasználása marketing célokra: ez SEM.

Keresőoptimalizálás rövid és hosszú távon

A korszerű keresőoptimalizálás komplex szemléletű kreítív megközelítést igényel.

A SEM részeként értelmezett honlap-SEO sok összetevőből álló, bonyolult tevékenység. Első fázisa az optimalizálás alá vont website tartalmi és formai jegyeinek megfelelő kialakítására vonatkozik, második fázisában külső web-munka folyik: ekkor épül fel a céloldalt támogató internetes visszacsatolási rendszer.

De a keresőoptimalizálás körébe nem csupán egy adott honlap tartalmának és struktúrájának SEO-szempontú felépítése (vagy javítása) szerepel, hanem az is, hogy az optimalizáció alá vett weblap a formai megfelelésen túl az értékek közvetítésére is alkalmas legyen. A webtámogatás kiépítése pedig nem pusztán linkek mechanikus küldésében merül ki: a körültekintő és felelősségtudó SEO-szakember sokrétű, változatos, a stabilitás és mobilitás, valamint rendezettség és véletlenszerűség jegyeit egyszerre viselő web-hálózat akkurátus létrehozására törekszik, olyan mintázatú fogalmi háló felépítésére, amely hosszú távon nyújthat biztonságos támogatást a céloldal számára. Nem gyors felívelésre, hanem folyamatos előresorolásra, előrehaladásra és a megszerzett pozíciók hosszú távú megtartására törekszik munkája során.

A SEO-szolgáltatás elkötelezett munkása tudja, hogy a megszerzett szakmai rutin és az évek során kiépített webháttér birtokában látványos eredmények, helyezési sikerek viszonylag rövid idő alatt elérhetőek. A megszerzett tapasztalat azonban azt mutatja (különösen az új és újabb, gépi intelligenciájú Google-algoritmusok - RankBrian, Fred, Bert - érvénybe lépése óta), hogy a gyors sikerek utóbb könnyen megbosszulják magukat. A Google hosszú ideig büntette az erőszakos optimalizálást, az egyoldalú linképítést, mindenfajta túlságosan célirányos keresőmarketing tevékenységet („ipari linképítés”, körbelinkelkés, duplikát és szatellit portálok, spam-blogok...). A honlapok optimalizálása egyre inkább komplex szemléletű kreítív megközelítést, jól megtervezett változatosságot igényelt és körültekintő, lassú haladást követelt. Ma is így van, noha a szankciókat az illegális linkek negligálása váltotta fel.

A szakma legeredményesebb művelőinek véleményével egybehangzó fenti megállapítások messzemenően egybevágnak az UngParty Webteam munkatársainak szakmai felfogásával.

A keresőmotor-optimalizálás folyamatában csak újabban érvényesülő elveket és gyakorlatot már akkor magunkénak vallottuk, amikor a szakemberek többsége még a jól begyakorolt rutinnal, mechanikusan hajtotta végre a kipróbált és bevált SEM-műveleteket. Magasba íveltek a honlapok, akár hetek alatt a keresési lsiták élmezőnyébe kerültek. A mebízó elégedetten dörzyölte a tenyerét, a szolgáltatást nyújtó megbízott zsebre vágta a pénzt - a honlap pedig a felemelkedéssel csaknem azonos gyorsaságban alá is hanyatlott a keresőtalálati eredménylisták mélyére.

Az ilyen visszaesésre ma már ritkábban kerül sor: a Google már magát a túl gyors felfutást is gyanúsnak találja és idejekorán szankcionálja, még mielőtt a portál a ranglista élére juthatna. Jobb nem is próbálkozni a pár hét alatt elérhető „nagy dobással” - sikerdíj helyett is célszerűbb az aprólékos, körültekintő munkát lehetővé tevő havidíjban megállapodni. Ennek részleteiről bővebben: Havidíjas keresési optimalizáció - budapesti vállalkozások internetes megjelenésének menedzselése.

A mi módszerünk komplex szemléletű egyéni optimalizálási stratégiákra épít és a rendelkezésünkre álló nagy webháttérre támaszkodik- A kreatív linképítésre alapozott előresorolás SEM-szolgáltatásunk lényege.

SEO Net Marketing

Portálok keresési optimalizálása

A netmarketing szolgáltatásba minden beletertozik, ami a világhálón zajló online zajló marketingtevékenység, ezen belül például a tágabb értelemben vett honlap optimalizálás olyan web-tevékenység, amely főként azt a célt szolgálja, hogy egy vagy több adott weboldal minél jobb TOP helyezést érjen el a keresőprogramok nem-fizetett, természetes találatai közt előre megadott kulcsszavakkal. Ezt a célt általában két lépésben lehet elérni:

 • először magát a webhelyet, portált, blogot, webáruházat kell alkalmassá tenni arra, hogy a kereső programok alkalmasnak találják a jó szerepeltetésre;
 • majd azt az online visszacsatolási webes hátteret, linkprofilt kell létrehozni, amely a céloldalt ténylegesen elindítja a pozíciószerzés felé

Mindkét munkafázisról sokkal részletesebben is olvashat szakmai honlapokon, a seo.liberall.hu rendszerében is egy-egy aloldalt szenteltünk a két témának, ezek a felső piktogramok alatti linkekkel hívhatók le.

Mi a keresőmarketing jelentése?

Mit ad a SEM szolgáltatás?

Akik világhálós felületen saját tartalommal jelennek meg és fontos számukra, hogy minél többen elérjék, megtalálják a honlapjukat, azok számára világosnak kell lennie, hogy nemcsak általános online marketinges, hanem konkrét üzleti szempontból nagy a jelentősége annak, hogy egy cég vagy vállalkozó honlapja az egyes rá utaló keresőkifejezésekre adódó Google-lista hányadik helyén szerepel. Csak az élre (TOP10) kerülő honoldalak hozhatnak bevételt, új megbízást, elégedett ügyfelet, visszajáró vevőt, partnert, gyümölcsöző kapcsolatokat. A minőségi, optimalizált honlaptartalom, a fontos információ, a jó árukínálat és szolgáltatás önmagában nem elég: arra is szükség van, hogy az webes infó célközönségéhez el is jusson - minél többekhez és minél rövidebb időn belül. Ebben segít a SEO NET.

A klasszikus értelemben vett keresőmarketing szolgáltatás két jól elkülöníthető része közül

 • az egyik fizetett hirdetésekhez, szponzorált linkekhez, fizetős katalógusokban való szereplésekhez kötődik (ide tartozik például a Google Adwords is).

A fizetett linkek és link-hirdetések esetében mindig tudni lehet, hogy pénzfizetés áll mögötte - éppen ezért a tudatos net-keresők tisztában vannak azzal, hogy a listák élén való szereplés nem feltétlenül jelenti azt, hogy az adott keresési kulcsszó tekintetében a kérdéses oldal valóban a legfontosabbak közé tartozik - meglehet, hogy csupán a hirdető pénzügyi lehetőségeit mutatja, azt, hogy potens, linkmarketing erőforrásokat tudott megfizetni.

 • A keresőmarketing másik szektorában az ezzel megbízott (végül is: szintén fizetett!) szakemberek arra törekszenek, hogy a gondjukra bízott honlap éppen a nem-fizetett találati listákon (az organikus rangsorban) kerüljön kedvező pozícióba.

Ennek elérése érdekében ún. keresőoptimalizálást - Search Engine Optimization - végeznek, amely ebben a vonatkozásban az online szolgáltatásként definiált keresőmarketing egyik válfaja, pontosabban résztevékenysége. Jelen szájtunkon főként ez utóbbi tevékenységi formával foglalkozunk, a szponzorált és fizetett linkek így ritkán kerülnek szóba.

Az érintettek körében végzett nemzetközi, magyarországi (ezen belül budapesti) reprezentatív felmérések szerint a keresőmarketing sokkal költséghatékonyabb, mint a hirdetési formák vagy az Ads kampány. Ha valamely szolgáltatást vagy terméket bemutató honlap jól megválasztott kulcsszavakkal a találati listák élére kerül, az hosszú távon sokkal több online megrendelést, előfizetőt, vevőt, ügyfelet, partnert hozhat egy vállalkozásnak, semmint akár egy főműsoridőben néhányszor leadott (méregdrága) reklámhirdetés vagy kattintások száma szerint fizetendő AdWords.

Gyűjtőportál: Linkmarketing - Honlap SEO - SEM

Honlap optimalizálás

Csak a laikusok tévesztik össze a halyezésjavítás off-site metódusaival, a szakik szűkebb értelemben az on-site munkálatokra értik. Ez a hompage kondícióinak a feljavítását, a keresési potenciál kihasználását jelenti. Az így vett optimalizáció meghatározását, menetét és egyéni srtratégiának leírását itt adtuk meg: Havidíjas árak a kreatív honlapoptimalizálásban. A sikeres munkához külső erőforrásokra is szükség van.

 • https://weblap.org/seo-tippek-ingyen/
 • https://seo.liberall.hu/
 • seo.liberall.hu/google-optimalizalas/keresomarketing/
 • https://seo.liberall.hu/google-keresooptimalizalas/
 • ../honlapoptimalizalas-weboldal-optimalizalas/
 • seo.liberall.hu/linkepites-link-building-linkmarketing/
 • http://tartalommarketing.org/keresomarketing-sem/
 • https://keresooptimalizalas.balla.biz/
 • https://ungparty.net/honlap-optimalizalas/
 • https://marketing.balladium.hu/linkmarketing/
 • http://tartalommarketing.org/mit-jelent-a-tartalommarketing/
 • https://elit.blog.hu/
 • https://elsohely.net/bdk/balla-d-karoly-idezetek/
 • https://tartalommarketing.net/linkmarketing/
 • https://liberall.hu/
 • https://liberall.hu/balla-d-karoly-karoj/

 

 

Kereső- és tartalom marketing - SEO NET

ivóvíz fertőtlenítés | üveg terasz építés

Első hely a keresőben, top10

Tartalommarketing célú weboldalak

Itt találhat választ arra a kérdésre, hogy mit jelent a tartalommarketing fogalma. Ugyancsak ez blogbejegyzés feszegeti, hogy mi a különbség a PR és a tartalom marketing között, kifejtve, hogy a Public realitions szakember a meglévő termékhez, szolgáltatáshoz keres fogyasztókat, ezzel szemben a tartalommarketing során a fogyasztók tényleges igényeihez keresik a megfelelő árucikket, márkanevet, szolgáltatót, és ez utóbbiakra cikkek publikálásával, minőségi tartalmak közlésével hívják fel a figyelmet. A Content marketing és a SEM több helyen átfedődik, alkalmazásuk szükséges, ha a szolgáltatás célja az első hely a keresőben.


Aktaális linképítő projekt 2023:

Terasz és kert építés Budapest

üveg terasz tető bp

Télikertek féláron: Medencefedés, üveg tolóajtó gyártás - téli kert építés Budapesten és Magyarország területén. Bukóablakok. Műanyag és fém keretes terasz üveg tető építés garanciával. Ttanácsadás a télikerti növények neveléséhez. Kivi, füge, citromfa. Szobanövények, díszcserjék a házhoz tervezett mobil télikertben.

Google előre kerülés, előresorolás

A keresőmarketing tevékenységben részt vevő lapok

A nyilvános PR-adatok közlését a Google 2016-ban beszüntette, ezek mára elévült adatok, amelyeket a MOZ DA érték váltott fel

 • + SEO - BDK ajánló és link-küldő elit blogja
 • ungparty.net - Balla D. Károly Blogfője
 • BDK bázis Blog + laptop marketing, akkumulátor
 • Kárpátalja magyarsága - blog érdekességek, infó
 • Kárpátalja Verecke - információk kárpátaljáról
 • Balla D. Károly idézetek - Aforizmák, limerikek, haikuk
 • Ungparty Virtuálé / UngBereg Kettenklub
 • Honlapoptimlizálás, Google top 10 helyezés
 • Weboldal optimalizálás Honlapkészítés, Webdizájn

Műanyag télikert a beton teraszon

 • Link marketing - linképítés - tartalommarketing - linkbuilding
 • Póker - texas holdem játék
 • Infra teraszfűtés - ingyen tipp, tanácsadás
 • Transzferár nyilvántartás - laptop transzferárak
 • Budapesten laptop szerviz szolgáltatás árak
 • búzafű tabletta, biomarketing - búzafűlé
 • Búzafű tabletta, táplálékkiegészítők, szenvedélybetegség
 • Klór-dioxid ivóvíz fertőtlenítő szer
 • Hangoskönyvek - online könyv letöltés

A honlapok internetes értékét és így link-küldő erejét a MOZ DA és PA-szám határozza meg.

ClO2 vízfertőtlenítő szer

ivóvíz fertőtlenítő szer

Hatékony vegyszeres dezinfikáció. Környezetkímélő, de hatásos a twinoxide ivóvíz fertőtlenitő szer baktériumok ellen.

Környezetvédelem - tiszta ivóvízvíz

 

Internet marketing szolgálat

Online marketing szolgáltatás keretében felmerülő kulcsszavak tartalomkereséshez: SEO NET = Honlapok keresőoptimalizálása. Honlap elemzés optimalizáláshoz és az organikus forgalom növeléséhez.

Google keresőeszköz optimalizálás, web-SEO, net-seo. Honlapok optimalizálása, Google keresés, keresőmarketing service, honlapok, seo optimalizálás, web, net, szemantikus kereső, fogalmi háló, gondolattérkép gócpontjai.

SEO optimalizálás Google kereséshez

internet, weblap, oldal, weboldal, bejövő link, prémium linkek, linkmarketing, pr-cikk linképítés, webtámogatás, kreatív honlapoptimalizálás, fraktál mintázatú linkhálózat, linkfelhő, ipari linképítés, találati lista, katalógus, jegyzék, külső linkek, anchor text, title, description, keywors meta tag, kulcsszó, long tail kulcsszavak, kulcsszavas backlink, releváns tartalom, domain, aldomain, keresőbarát URL

SEO NET kereső marketing - SEM

A kreatív keresőmarketing szolgáltatás tartalma a linképítésre bazírozott Seo net marketing és a kontextus alapú honlap-optimalizálás ára. Netmarketing szolgáltatás:

 • havidíjas keresőoptimalizálás ára Budapesten

- weboldal optimalizálás - sikerdíjas SEO net marketing - Első hely a keresőben, organikus weboptimizálás és tartalommarketing eszközök.

Honlapok előre kerülése a Google találatok sorában

InterNet marketing, Keresési beállítások és netmarketing szolgáltatások: Google keresőoptimalizálási módszerek. Honlap-Seo - weblap optimalizálás, seo - sem - white hat legális keresőmarketinges akciók, hatékony honlap optimalizálás ára, első hely, meditterán télikert építés, terasz Budapest, PR és online taralom marketing - lapop szeviz bp - keresőszoftver telepítése

© liberall.hu / A honlap készítője, működtetője, optimalizátora: Balla D. Károj - 2023