LINKMARKETING - PR LINKÉPÍTÉS

Prémium linképítés a honlap Google helyezésének javítááért - PR-cikkek

honlap seo
honlap-seo főoldal
keresomarketing
keresőmarketing
keresooptimalizalas
google keresőoptimalizálás
honlap optimalizalas
honlap-optimalizálás
google optimalizálás
google optimalizálás blog
A weboldal belső értékeire csak külső hivatkozásokkal terelhetjük rá a keresőalgoritmus figyelmét.
kapcsolat » üzenet, megbízás linképítésre + ingyenes seo-tippek

honlap keresőoptimalozálás

Prémium linképítés, linkmarketing

Google előresorolás. Egy weboldal előrehelyezése a találati listán linképítéssel kényes szakmai feladat, eredményessége számos objektív körülménytől függ. A fontosabbak

 • Az első a honlap technikai alkalmassága (gyors betöltődés, feltérképezhetőség).
 • Második keresőbarát tartalma, szerkezete, megfelelése a keresőszempontoknak.
 • Harmadik tényező a választott kulcsszóra adódó konkurencia nagysága és ereje.

Ha a fentiek szerint a megbízás tárgyát képező oldalnak rosszak a technikai és tartalmi kondíciói, akkor a linképítő munka eredménye kétséges. Ez esetben előbb a megfelelő műszaki adottságok biztosítása és a tartalmi optimalizálás a feladat.

A konkurens weboldalak ereje és számuk nagysága nem befolyásolható, így lehetőleg saját weboldalunkat kell jobbá, erősebbé tenni, internetes értékét megemelni. Ebben játszik kulcszerepet a linképítés, amelyről alább leszó. Előzetesen annyit, hogy a komplex szemléletű, kreatív, biztonságos és hatékony, keresőszempontú prémium linkprofil építés ára a fenti körülményeken túl a tartalmi összefüggések kialakításának nehézségifokától és a kulcsszavak számától is függ, és mindenkor egyéni megállapodás tárgyát képezi. A SEO-szakember csak igen körültekintő szakmai munkával biztosíthatja a releváns linkek alkotta támogatói hátteret a honlap számára a Google első oldalra, első helyre kerüléshez.

Linkmarketing: hatékony webtámogatás

Alaptétel. Bármely weboldal csak akkor lehet eredményes a konkurens lapok között, ha a témáját érintő fontosabb kulcsszavakkal indított keresések találati listáján TOP10 pozíciót szerez. Ennek eléréséhez nem elegendő a jól megírt tartalom és a szép kinézet, hanem külső link-támogatásra is szükség van! Ezzel számos szakcikk foglalkozik, ha érdekli a kérdés, erre léphet tovább: Linképítés: árak, tippek, módszerek.

Miért fontos a honlap Google-helyezése?

Aki manapság az interneten valamilyen szolgáltatást vagy árucikket keres, a Google keresőt veszi igénybe. De a kilistázott találatok közül általában csak az élen találhatókra kattint. A második és harmadik tizesig esetleg még eljut a böngészők 5-10%-a, de tovább szinte soha senki. Épp ezért azok, akik világhálós felületen saját tartalommal jelennek meg és fontos számukra, hogy minél többen elérjék, megtalálják a honlapjukat, azok számára világosnak kell lennie, hogy üzleti szempontból nagy a jelentősége annak, hogy egy cég vagy vállalkozó weboldala az egyes keresőkifejezésekre adódó Google-lista hányadik oldalán, hányadik helyén szerepel. Csak az élre kerülő lapok hozhatnak megbízást, ügyfelet, vevőt, partnert, új kapcsolatokat. Ha nincs az első 30-ban, esélye minimális. Ha az első 10-ben szerepel: nyerő lehet! Aki első lesz a találati rangsorban, mindent visz! Egy webáruház esetében a keresőből érkező vásárlók száma megtöbbszöröződik, ha a kurrens árucikkek nevével az élre kerül. Juttasa honlapját Ön is nyerő pozícióba! Vegye igénybe honlapja előresorolásához a

SEO-szakértő segítségét a prémium linkmarketing

eszközeinek a felhasználásához. Tegye ezt többek között akkor, ha

 • weblapja egyáltalán nem jelenik meg a keresőben
 • megjelenik, de Ön elégedetlen a honlapja Google-pozíciójával
 • hiába figyelt arra, hogy weboldala keresőbarát legyen - a legfontosabb kulcsszavak találati listáink mégsem szerepel elég jól
 • lehet, hogy rossz kulcsszavakat választott: hiába jók a helyezések, alig van a lapnak organikus forgalma

Nem nehéz rájönni: honlapjának valószínűleg hatékony külső linktámogatásra lenne szüksége.

Mi az a link building? Marketing eljárás?

Link building (magyarul: linképítés) = online tevékenység, amelynek során egy bizonyos adott honlap számára külső webhelyekre támaszkodva webtámogatást hozunk létre és tartunk fenn. Módja: a linképítésbe bevont weblapokon a támogatott honlapra mutató szöveges hivatkozásokat helyezünk el. Célja: a külső linkek révén az adott honlap előbbre juttatása a keresőprogramok találati listáin, ezzel forgalmuk növelése. Ennek az online marketing körébe tartozó eljárásnak a hatékonysága javítható a közösségi marketing integrálásával.

PR-cikk linképítés, honlap-Seo

A Google 2011-214 esi algoritmus-frissítései óta a linképítés - és a maga a SEO - lehetőségei nagy mértékben megváltoztak. A korábban bevált módszerek használhatatlanná váltak, a jól kidolgozott rutinszerű eljárások időnként több kárt, mint hasznot hoztak egy-egy honlapnak. A keresőprogram egy ideig szigorú szankciókkal, jó esetben a listákon történő durva hátrább-sorolással (20-30 vagy akár 100 pozíciónyi visszaesések), rosszabb esetben a találati lista egészéről történő kitiltással büntette a kifogásoltnak ítélt keresőoptimalizálási módokat.

Azóta a módszerek finomultak, de az akkori tapasztalatokból ítélhetően a kereső titkos fekete listájára került többek között az a webegység, amelyre ijen módokon hivatkoztak. Rossz pontnak számított

 • a spamoldalakról való linkelés (pl. erotikus tartalom)
 • az „ipari linképítés” (igen sok hivatkozás megjelenése rövid időintervallumon belül)
 • egyes fizetett linkkatalógusokban való szereplések
 • egyoldalú linképítés (amikor péládul csak az optimalizált portál főoldalára mutatnak hivatkozások - az aloldalakra viszont nem)
 • a túlzott méretű linkfelhők használata (például a weblapok láblécében; lásd alul)
 • sok azonos linkszövegű és buborékszövegű (anchor text) hivatkozás használata honlapkészítésnél
 • túl sok irreleváns link más témájú lapokról
 • túl sok szimmetrikus (oda-vissza) linkelés (a linkcserék velejárója)
 • bannerekre, logókra kötött hiperhivatkozások
 • körbelinkelés (minden oldal linkeli a rendszer összes többi oldalát)
 • egyéb erőszakosnak és/vagy természetellenesnek minősített, koncentrált linkelési módszerek

A tiltások pontos listáját a Google legbelsőbb emberein kívül senki sem ismerte, és adekvátnak tekinthető ismeretek arról sem voltak, valójában mi is számít a még megengedett, mi a rosszalt vagy mi a kifejezetten szankcionált eljárások közé, ám a tapasztalat azt mutatta, hogy az erőszakos, gyors, túlságosan célirányos linképítésnek vége. A keresőszoftver felismerte és büntette a linkek nem természetes gyarapodást, az erőszakos keresőoptimalizálást, az olyan linképítést, amely mögött valamifajta rangsor-heckelés sejthető.

Jelenleg a kifejett büntetések ritkák, az algoritmusok egyszerűen figyelmen kívül hagynak minden manipulativnak ítélt backlinket.

Megjelenik a tartalmi hátterű linképítés

A korábbi szankciók idején előtérbe került a kreatív linképítés, mely rutinszerű, mechanikusan alkalmazott módszerek helyett egyedi stratégiákra és saját ötletekre támaszkodik, miközben a támogatott honlap számára a linkbuilding szakembere kifejezetten e célból épített egyedi támogatói webrendszert hoz létre. Az ilyen rendszer egyedileg tervezett struktúrával rendelkezik, vannak központjai és perifériái, vannak statikus és dinamikus elemei

Megjelenik a PR-cikkekre épített honlap-SEO

Ugyanezen okból terjedt el a PR-cikkek írása és elhelyezése mint keresőmarketing módszer. A sajtótörténeti fogalom (Public reltions) átalakult. Korában a piarcikk valamely vállalat, intézet sajtósa által írt szöveg volt. A SEO területén a tartalom jelentősége csökkent és a marketinganyagba ágyazott hiperlink vált főszereplővé. A bejövő linkek emelték a céloldal presztizsét, növelték jelentőségét - és ez a keresőtalálatok közt elfoglalt pozíciójá is kedvezően hatott.

Linképítés: a bejövő linkek hatékonysága

Aki valaha is foglalkozott honlapok optimalizálásával, tisztában lehet azzal, hogy egyfelől nagyon fontos az adott honlap milyensége és a nyújtott felhasználói élmény, másfelől viszont a sikert leginkább külső webtámogatással lehet elérni, azaz más honlapokon elhelyezett hivatkozások révén. Különösen igaz ez új, még be nem járatott, kevéssé ismert weboldalak esetében.

Ha weboldalunk nagyszerűségét nem kürtöli szerte a világsajtó, ha nem mondják be a címét a televízióban, ha nem vesszük igénybe az online fizetett hirdetéseket, akkor egyszerűen nincs más mód arra, hogy a honlapunkat ismertté, keresetté tegyük, mint az, hogy elérjük: a Google szállítsa nekünk az érdeklődőket: megrendelőt, vevőt, partnert, ügyfelet, megbízót, befektetőt.

Hogyan tudjuk elérni, hogy a nagy Nyomkereső ezt a szívességet ingyen megtegye nekünk?

A feladat ennyi: „meg kell győzni” az intelligens keresőprogramot: honlapunk fontos, értékes információkat, releváns tartalmat hordoz, érdemes ide terelni azokat, akik a nálunk szereplő fogalmakra, kifejezésekre sokszor rákeresnek a részletek iránt érdeklődve.

Ez persze sokkal könnyebb feladat abban az esetben, ha a honlapunk valóban értékes, adekvát tartalmat hordoz és valóban megfelel azoknak a keresési kritériumoknak, amelyeket értékelnek az internetezők - a „meggyőzés" ez esetben inkább csak egyfajta figyelem-ráterelést jelent.

Ez a tevékenység voltaképp nem más, mint a megbízott keresőmarketing specialista által végzett tartalmi és backlink alapú, sikerdíjas elszámolású vagy havidíjas honlap-keresőoptimalizálás, amelynek során a SEO szolgáltatást nyújtó ügynökség vagy egyéni vállalkozó egyfelől magát a honlapot teszi „kívánatossá”, másfelől „terelőtáblákat” helyez-helyeztet el a nagy cybersztrádán - annyit és olyanokat, hogy a szörfölők és a keresőrobotok könnyen rátalálhassanak, előbbiek kívánt infót kapjanak válaszul keresőkérdésükre, utóbbiak megállapítsák a kulcsszavas relevanciát.

Merthogy a web világában kedvenc keresőalkalmazásunk, maga az intelligens keresőprogram a legnagyobb szörfölő, alaposan megvizsgálja. elemzi weboldalunkat, és sorban beazonosítja az összes kihelyezett terelőtáblát. Összeveti az adatbázisában tároltakkal és egy igen bonyolult és pontosan csak a rendszer legbelsőbb emberei által ismert algoritmus alapján minden egyes keresőkérdésre szigorú szempontok szerint rangsorolt találati listát prezentál. Ezen a listán jól szerepelni és ezzel valószínűvé tenni, hogy a neten szörfölők véletlenszerűen, a tudatos keresők pedig célzottan a mi oldalunkra kattintanak - ez voltaképp a SEO legfőbb célja.

A használt metafora nem túl bonyolult, könnyen megfejthető: a terelőtáblák külső, „idegen” oldalakra kihelyezett linkek, maga a szisztematikus link-kihelyezés pedig nem más, mint a link building, vagyis a voltaképpeni linképítés, a konkrét célt szolgáló linkprofil létrehozása.

De vajon hogyan építsünk hatékony háttér-hálózatot? Mitől lesz hatékony a linkek rendszere? Természetesen maguktól a linkektől. Attol, hogy hány különböző webhelyről mutat hivatkozás a céloldalra, és hogy milyenek is ezek a küldő weboldalak.

A külső hivatkozások száma nagy jelentőséggel bír, de talán ennél is fontosabb a linkek minősége és relevanciája. Ezt pedig elsősorban a következő tényezők határozzák meg

 • a linkek relevanciája, kulcsszavas megfelelősége
 • a linkek ereje - a küldő oldal MOZ DA száma határozza meg
 • a bejövő linkek stabilitása (idő-faktor)
 • a linket küldő oldal dinamikája, frissülései
 • a hivatkozásra eső parciális érték

Relevancián azt értjük, hogy a linket küldő oldal tartalma az adott kulcskifejezés vonatkozásában mennyire tekinthető relevánsnak (edekvátnak, mérvadónak, megfelelőnek...).

A link erejét régebben a küldő oldal GooglePageRank értéke határozta meg. Ma a moz.com autoritás-értékei mérvadóak.

A link stabilitásáról annak függvényében beszélünk, hogy milyen hosszú ideig van kihelyzve egy adott külső oldalra. Nyilvánvaló, hogy egy hatását 2 éven keresztül kifejtő hivatkozás befolyása sokkal jelentősebb, mint egy olyan linké, amely csak 3 hónapig szerepelt az oldalon.

A hivatkozó weboldal dinamikáján a Google-indexációk közt eltelő átlagos időt értjük. Belátható, hogy ha egy webhelyet csupán kéthavonta látogatnak meg a robotok, akkor a rá kihelyezett visszacsatolás hatása gyengébb, mint olyan esetben, ha a küldő oldal hetente vagy akér naponta kerül indexelésre.

A hiperhivatkozás parciális értéke attól függ, hány különböző online utalás szerepel a küldő honlapon. Ha sok a kimenő link, az oldal ereje bizonyos mértékben megoszlik közöttük, ha kisebb a számuk, a linkerő ezekben összpontosul.

A legfontosabbnak tekinthető fenti faktorok vizsgálatával nagyjából felbecsülhető a hálózati linképítő munkába bevont hivatkozások külön-külön is értékelhető hatása, illetve megbecsülhető a felépített rendszer összesített - de mindig csak viszonylagos - támogatói effektivitása. Bizonyos viszonyszámokat is tartalmazó részletesebb szakmai leírás itt olvasható: Bejövő linkek SEO-hatékonysága - becslés, számítás. Érdemes kalkulálni Pr-cikk elhelyezés előtt.

Sikerdíjas, havidíjas tuning ára

Előbbit a forgalomnövekedéshez lehet kötni, utóbbi az óradíj megállapításától függ. Egy full linktuning kurrens kulcsszavakkal havi 50-60 órányi munkát feltételez, ez minimum nettó 200 eFt-os havidíj mellett végezhető el, a látszólag magas havidíjas megállapodás minőségi és intenzív tartalomkészítést is jelent. A sikerdíj mértéke a tuningolt honlap versenyképességétől és a kitűzött cél teljesítésének a nehézségi fokától függ. A megállopodás alapja az adott website keresők felőli organikus forgalmának a növelése. Bekalkulálandó a weboldal elemzés munkadíja is, és az elszámolásnak ez a része általában előrefizetéssel történik.

Linképítési árak

Havidíjas vagy sikerdíjas SEO-munka?

pr linképítés árak

A prémium linképítés és minden egyéb keresőmarketinges megbízás ára a feladat teljesítésének a nehézségétől függ, illetve attól, a cél eléréséhez mennyi időre, mekkora rutinmunka elvégzésére és mijen kihívások kreatív megoldására lesz szükség. A avidíjas és a sikerdíjas megbízásnak más-más a kozkázata, éppen ezért a

pr-cikk linképítés ára

a konkrét feltételektől függ, tudván, hogy a honlapok jó szereplését a keresési találatok között a honlap optimalizálás - weboldal keresőoptimalizálás - rögös útján haladva érjük el. E tevékenység egyik része magán az online felületen végzett munka, másik része a külső webtamogatás felépítése más lapok bevonásával, linkhálózat létrehozása és fenntartása, azaz a linképítés. E révén érjük el a céloldal pozíciójának a javulását. A felelős munka a keresőmarketing ügynökségek részéről szinte kizárólag magas árak mellett végzett pr-cikk linképítést jelent, ami ugyan biztonságos SEO-s módszer, de egysíkúsága miatt nem mindig eléggé hatékony. Változatosabb, nagy szórású diszperzivós linkprofil kell a sikerhez. Ehhez az online visszacsatilásoknak olyan fogalmi hálóba kell rendeződniük, amely lehetővé teszi a szemantikus webkeresést. Ilyen értelemben a linkmarketing alkotói kihívás.

Linkmarketing - linképítés - seo

linkfelhő - link építés

Honlap-Seo: kereső optimalizálás ingyen?

Mi a tágabb és a szűkebb értelemben vett, laikus és/vagy professzionális szakértő által prémum Seo-szolgáltatáskénr végzett honlap optimalizálás saját értelmezésünkben?

A legtöbb felhasználó nagyjából ugyanazt értik a honlap optimalizáláson és a kereső optimalizáláson, olykor linképítésen, sőt keresőmarketingen is. És kicsit vagy nagyon csodálkoznak, hogy nem ingyenes ez a szakembert próbáló szolgáltatás.

A fogalmak összemosása még szakmai szinten sem ritka. Tágabb értelemben az adott szakkifejezések valóban használhatók egymás szinonimájaként, de az egyes tevékenységi formákat és munkafázisokat mégis érdemes elkülöníteni egymástól.

A honlap optimalizálás tágabb jelentésének leírását az alábbi linkre kattintva olvashatják:

- a szűkebb értelembett vett on-site optimalizáció meghatározását itt adtuk meg:

A jelen portál az of-site optimalizációval, lényegében a linképítéssel, annak is kreatív, szövegcentrikus lehetőségeivel foglalkozik.

Mi az a keresőmarketing?

Keresőmarketing: webes tevékenység, amelynek során annak végzői a keresőprogramok találati listáinak marketing-alapú felhasználása és SEO-eljárásokkal való befolyásolása révén hatnak az online piaci net-viszonyokra abból a célból, hogy valamely támogatott világhálós szereplő kedvezőbb üzleti helyzetbe kerüljön. Ha élne a lehetőséggel, írjon:

tartalom marketing

Saját honlap: ingyen Seo

A kreatív weboldal optimalizálás ingyenes akkor lehet, ha magunk végezzük egyénileg kidolgozott tartalommarketing stratégiára támaszkodva. Egy nagy saját webbázis megengedi az iránított visszautalások jól átgondolt összehangolását. A bázisoldalak és tematikus blogok módott adnak a szemantikus keresés alá történő weblap optimalizálásra. Ilyen érdemes olyan posztokat írni, amelyek leíró jellegű releváns tartalommal rendelkeznek és online beágyazottságuk erősíti a cikket.

Link építés, SEO-Google, pr-cikk

A SEO-célú linképítés tartalommarketing eszközökkel is történhet, ilyenek a public relations cikkek. mig a helyezésjavításban a hivatkozásokkal való kereskedés, a szűkebb jelentésű linkmarketing is szerepet kaphat.

CM = Content marketing: Tartalmi alapú hatékony és kreatív linkprofil építés nem olcsón.

Kreatív szövegírás, pr cikkírás

Ha az egyedi linkszövegek releváns kontextusban jelennek meg, nő az effektivitásuk: title text, anchor text, horgonyszöveg, buborékszöveg, kurzorszöveg. Más előfordulási helyek: lista, katalógus, jegyzék, description, keywors, kulcsszó, kulcsszavak, domain, aldomain, keresőbarát URL. További kulcsszavak szemantikus kereséshez:

Kreatív honlap optimalizálás, komplex Google keresőoptimalizálás Budapest, creative linkbuilding project, releváns linkek építése, honlapoptimalizálás keresőmarketing módszerrel, weboldal optimalizálás Google keresőhöz, web marketing, laptop service

Linképítő oldalak pr-cikk elhelyezésre:

Arvisura linképítő projekt

A keresőoptimalizálással foglalkozó szakirodalom tényként kezeli az állítást, hogy az Arvisura-típusú linképítés kidolgozása Dr. Kállay O. Béla pszichiáterhez fűződik. Az informatikában sokáig autodidaktának számító professzot 2006-ban Alberd Yollaka finn web-kutató információelméleti sejtésére alapozva kidolgozta a korszerű kognitív linképítés felettébb újszerű elméletét, amely a Google Pingvin Algoritmus 2.0-ás frissítése után gyakorlatilag is beigazolódott. A kárpátaljai születésű magyar kutató által kidolgozott speciális keresőoptimalizálásnak a skálafüggetlen linkhálózat építésére vonatkozó útmutatói Arvisura Tanítás néven váltak ismertté mind szakmai, mind laikus körökben. Minden egyes alkalommal, amikor a sámáni elszántságú linképítők megbizonyosodnak a tézisek igazságáról, így kiáltanak fel: az Arvisura Tanítás igaz és letölthető!

Linkelhelyezés Pr-cikk megjelentetésével

A keresőtalálati rangsorban az előresorolás és az első helyre kerülés nem mindig prémium linképítés segítségével történik. Olcsóbb megoldás cikkírás és elhelyezés helyett ingyenes tartalommegosztó portálokat használni. E célból a témát tárgyaló egyedi marketingszöveget pár sorra redukáljuk, így tesszük közzé linkmegosztókon, mikroblogokban. Ennek hatása sokkal gyengébb, semmint ha az elhelyezés Prcikk megjelentetésével történt volna egy gyakran indexelt gyűjtőportálon.

 

 

 

 

A keresőoptimalizálás szakember szemével

Marketing weboldal. PR-cikkes linképítés ára 2021-ben

Seo-Google, pr-cikkes link építés

Ingyen SEO-tippeket kaphat számos szakmai blogban, de hálózatépítő tuning ingyenesen nem létezik. Pr-cikk írás és link elhelyezés szabott árakon, a megjelenési hely moz da értékétől függően.

Fonálféreg ellen ClO2

Az oxidáló hatású vízfertőtlenítő szerek elpusztítják a kútvízben a pseudomonas baktériumot és a fonálférget. A környezetkímélő ClO2 alapú szerek után nem marad az ivóvízben szerves maradványok. Google első Fonalféreg ellen TwinOxide szer kulcsszóra. Iivóvíz fertőtlenítő vegyszer.

Hangoskönyv könyvek letöltése

A legjobb elektronikus könyvek és hangoskönyvek ingyen letölthetők az internetről, ha ezt a blogot megtalálod. Magyar irodalom, világirodalom, regény, kisregény, krimi, történelem, tudomány, rádiójátékok Rejtő Jenőtől Ottlik Gézáig. E-book online: E-könyvek letöltése ingyen - hangoskönyv online.