Organikus Google keresőoptimalizálás - új SEO

 
Új eljárások a Google Kolibri és Pingvin utáni keresőoptimalizálásban. Weboldalak helyezésének javítása egyéni keresőmarketing módszerekkel. Orgaikus keresőoptimalizálás
 
honlap seo
HONLAP_SEO
keresomarketing
Keresőarketing
keresooptimalizalas
KeresőOptimalizálás
honlapoptimalizalas
HonlapOptimalizálás
linkepites
Linképítés
weboptimalizalas
WebOptimalizálás

Nem elégedett azzal a helyezéssel, amelyen a Google mutatja a honlapját az Ön számára fontos kulcsszavakkal? Tanácsra, segítségre lenne szüksége? Jó helyen jár!

A Google az első!

A világelső Google kereső mára napjaink legnagyobb keresőrendszerévé nőtte ki magát, része lett mindennapi életünknek. Nézd meg a Gogliban, guglizz rá! - mondjuk szinte naponta. Közel sem véletlenül! A kereső szinte minden kérdésünkre választ ad - ha jól használjuk, és persze: ha olyan információt, adatot, tartalmat keresünk, amely megtalálható az interneten.

Ámhogy mi található meg és mi érhető el könnyen és gyorsan Google-program segítségével - az már bonyolultabb kérdés. A nagy keresőrendszer, bár a webnek egy igen jelentős részét feltérképezi, azért közel sem talál meg mindent. Illetve amit megtalált, az sem teszi feltétlenül könnyen megtalálhatóvá. A világháló sok billió weblapja közül kell minden keresésünkre kilistáznia azokat, amelyek a legjobb, leghitelesebb információt tartalmazzák számunkra - ezt a műveletet a honlapoptimalizálás koránt sem véletlenszerűen végzi el, hanem roppant bonyolult és folyamatosan fejlesztett, új és új kiegészítésekkel ellátott algoritmus alapján. Ez az algoritmus (program, szoftver) a bele kódolt feltételrendszer sok-sok faktora szerint rangsorolja az oldalakat, előbbre helyezve azokat, amelyek ennek a feltételrendszernek leginkább megfelelnek. Így kerülnek előbbre a vélhetően fontosabb, értékesebb, a keresésünk szempontjából több releváns tartalmat hordozó webhelyek, és sorolódnak hátrébb azok a honlapok, amelyek az algoritmus szerint kevésbé tarthatnak számot érdeklődésünkre.

Lényegében tehát elmondható: honlapoptimalizálás ide vagy oda, aligha befolyásolhatjuk, mi kerül az élen szereplő találatok közé és mi sorolódig hátrább - az kizárólag a keresőrobotok működésének szempontrendszerétől, belső logikájától, az algoritmusába épített faktoroknak való megfeleléstől függ.

Ez igaz!

De!

De mégsem vagyunk teljesen kiszolgáltatva az automatikusan értékelő rendszerének!

Arra ugyanis van módunk, weboldalakat úgy készítsünk el és úgy szerepeltessünk a világhálón, hogy a lehető legnagyobb mértékben megfeleljenek a keresőszoftver elvárásainak.

Éppen ezzel a kérdéskörrel foglalkozik a keresési optimalizálás, amely egy olyan net-marketing tevékenység, amellyel valamely honlapot a tulajdonosa által fontosnak gondolt bizonyos kulcskifejezésekkel (keresőszavakkal) a találatai listáinak az élére juttatjuk.

A SEO (keresőoptimalizálás) komplex, sokrétű folyamat, sok hozzáértést, elméleti tudást és tapasztalatot igényel.

Szeretné javítani a weblapjának Google-pozícióját? Szeretne több látogatót, nagyobb népszerűséget?

Optimalizáltatna?

Egy nagyon rövid össtefoglalása annak, mi is a:

Mi annak a valószínűsége, hogy az Ön honlapjának a linkjére rákattintanak a keresőtalálati listán?

avagy miért fontos ez: Google keresőoptimalizálás
Google-helyezés
Kattintás valószínűsége
1-4
80-90 %
1-10
60-66 %
11-20
20-25 %
21-30
8-10 %
31-50
1-2 %
 

 

google 1.31 %
keresőoptimalizálás 0.84 %
kereső 0.67 %
optimalizálás 0.64 %
seo 0.59 %
linképítés 0.59 %
kreatív 0.45 %
honlapoptimalizálás 0.45 %
weboldal 0.45 %
 • keresőbarát honlap, weboldal készítése és optimalizálása
 • szakszerű, eredményes keresőoptimalizálás - jó áron
 • sikeres kereső optimalizálás egyéni módszerekkel
 • saját módszerrel végzett seo honlapoptimalizálás
 • online seo-marketing és keresőoptimalizálási árak
 • biztonságos linképítés josszú távon, megbízható szakember
 • online keresőmarketing és linképítő munkák magas áron
 • pagerank növelés, net-seo: keresőoptimalizálás

 

 

 

Ha javítani szeretné weboldala Google-helyezését - cél az első oldal - akkor keresse a honlapoptimalizálás és linképítés új, kreatív módszerének a kidolgozóját és sikeres alkalmazóját: > Üzenjen vagy >Írjon!<< Honlapok elemzése, releváns tartalom kialakítása, a tartalom keresőbaráttá tétele; szakszerű linképítés: tanácsadás, elemzés, optimalizációs megbízás vállalása (nem olcsón!)

linképítés és keresőoptimalizálásLinképítés és keresőoptimalizálás

Szemléletváltás a Google-keresésben

A piacvezető és a magyar nyelvterületen szinte egyeduralkodó keresőrendszer 2013 őszén lecserélte a 2001. óta működő szoftverét (vagyis a keresőalgoritmust). Az új keresőmotor a Hummingbird, azaz Kolibri nevet kapta - állítólag azért, mert a szaporán verdeső madárhoz hasonlatosan „gyors és pontos”. Az új keresőprogram mögött egyben új stratégia - kis túlzással: új filozófia - áll, amelynek lényege nagyjából az, hogy a Nagy Gugli a kulcsszavas keresésről áthelyezte a hangsúlyt az életszerű keresőkérdések alapján történő keresésre, vagyis a spekulatív kategorizálásoknak és a kulcsszavas címkézéseknek megfelelő honlapok helyett a ternészetes beszéd normáihoz illeszkedő kérdéseknek való megfelelést preferálja. Ezzel egyidejűleg maga a kulszavakra irányuló keresőoptimalizálás létjogosultsága is kérdésessé vált, és az első tapasztalatok hamarosan azt is megmutatatták, a túlságosan célzatos és koncentráltan kulcsszavas optimalizálás a manipulációnak minősülő - ezért kerülendő - eljárások közé került. Egyértelművé vált, a SEO-ban is új stratégiára és új eljárásokra van szükség. Ez nem más, mint a dekoncentrált, szórt, azaz diszperzív keresőoptimalizálás - annak is kreatív alkalmazása. De még ez sem bizonyolt elegendőnek, így a szóródásos optimalizáció mellett kidolgoztam egy átfogó, komplex stratégiát, az organikus Google-keresőoptimalizálás módszerét

A fent összefeglaltakkal mint az optimalizálást végző szakember tisztában vagyok, nem árt azonban, ha ezeket a folyamatokat a SEÓzás megrendelője is átlátja - illetve az is, aki maga szeretne megpróbálkozni azzal, hogy webegységét a találati ranglisták top pozícióiba juttassa. Mielőtt ehhez hozzákezdene, hasznos megismerkednie a SEO hagyományos alapjaival és a legfontosabb keresőprogram működésével. Ez a website többek között ehhez nyújt segítséget.

Hogyan működik a Google keresés?

Az interneten fellelhető, ma már több száz millióra rúgó egyedi webhely összes oldalainak a száma billiós, azaz ezer milliárdos nagyságrendű (egy billió = 1 000 000 000 000), ennek bár igen jelentős, mégis csak törédékes részét képes felölelni a Gugli (ez a szám legjobb esetben is csupán százmilliárdos nagyságrendű, azaz, durva becsléssel, a nagy kereső a teljes webnek kb. 10 %-át térképezi fel).

Ám természetesen a százmilliárdos nagyságrend is óriási, józan éssze alig felérhető, amint azt sem könnyű elképzelni, hogy amikor a keresőmezőbe keresőszót vagy kifejezést begépelve lekérjük a találati listát (SERP), akkor ez az okos program ebből a sok-sok milliárd honlapból sorolja az élre azokat, amelyek (algoritmusa szerint) a legjobb, leghitelesebb információt tartalmazzák.

Jó Guggolánk ezt a műveletet igen bonyolult és folyamatosan fejlesztett algoritmus (program, szoftver, keresőmoror) működtetés révén végzi el. Ez a program saját belső feltételrendszerének a faktorai alapján rangsorolja a honlapokat, a találatok közt az élre helyezve azokat, melyek a komplex feltételrendszerének leginkább megfelelnek.

Ennek a rangsorolásnak a nyomán kerülnek élre az indított keresés szempontjából fontosnak, értékesnek számító tartalmak, miközben azok a weboldalak, melyek az azlgoritmus szerint kevésbé felelnek meg a begépelt kereső kifejezéseinknek - hátrébb sorolódnak.

A leggyakrabban használt keresőeszköz működését illetően joggal tehetünk fel két fontos kérdést:

 • vajon valóban érti, tudja-e a keresőprogram, mit akarunk, mit keresünk az interneten, mire vagyunk kíváncsiak?
 • vajon valóban meg tudja-e egy oldalról állapítani egy algoritmus, hogy annak tartalma megfelel-e a mi általunk keresetteknek?

Nos, az őszinte válasz mindkét kérdésre: bizony NEM - a nagy kereső nem fogja fel a kérdés tartalmár és nem képes emberi módon s értelmezni a webtartalmakat.

Nem, a Gugli nem gondolkodik.

És a maga gépi módján mégis az intelligencia bizonyos fokát mutatja. Ugyanis az "eszét" képező keresőalgoritmus mára annyira előrehaladott fejlesztői stádiumban van, hogy a mesterséges gondolkodás jegyeit mutatja. Keresőkérdéseink alapján általában hajszálpontos következtetéseket von le arra nézvést, minő weboldalakt szükséges számunkra kilistáznia ahhoz: elégedettek legyünk a kínált találatokkal. Ehhez persze jó kérdéseket kell feltenni, pontosabbn: kérdezés közben valamelyest igazodni érdemes a szoftver gépi - bár nem mechanikus, de mégsem emberi - logikájához. - Ahogy maga a rendszer tanácsolja egyik súgószövegében: ne így kérdezzünk: „Iszonyúan hasogat a fejem, mit csináljak?” Hanem így: „Fejfájás, fájdalomcsillapítás” (Frissítés: meg kell jegyezni, a fentiek csupán a 2013 ősze előtti Googleműködésre érvényesek. A nagy átalakítások és a keresőmotor cseréje óta a dolog majdnemhogy megfordult: most már nem a címkéző kulcsszavak, hanem éppen a beszédszerű egészmondatos kérdések élveznek elsőbséget a besorolásnál.)

A fentebbi második kérdésre ugyancsak azért kell nemmel válaszolnunk, mert keresőnk nem értelmes lény, nem gondolkodik, és egy-egy oldal tartalmát nem tudja verbálisan értelmezni. De!

De hallatlanul nagy adatbázissal rendelkezik, amely nem csupán külön információkat tartalmaz, hanem ezek igen aprólékosan felépített fogalmi rendszerben helyezkednek el. Képes hatalmas mennyiségű összehasonlítást elvégezni, és az egyezések és különbözőségek óriási számának az alapján képes a saját viszonyrendszerén belül megítélni: valami megfelel-e az általunk begépelt keresőkifejezések fogalmi körének – avagy sem.

Tegyünk fel két újabb kérdést:

 1. Hogy egy internetes keresés indításakor végül mi kerül a találati rangsorok élmezőnyébe és mi sorolódik alulra vagy hátrább - az vajon kizárólag ostoba robotok programozásától, működésük belső logikájától, keresési preferenciáik jellegétől függ-e?
 2. S ha igen, akkor vajon mindebből az következik-e, hogy teljesen ki vagyunk szolgáltatva Minden Kereséseken Uralkodó Nagyúr kénye-kedvének (pontosabban javarészt titkos algoritmusának)?

A válaszunk ezuttal: 1: IGEN, 2: NEM.

Mert az ugyan kétségtelenül igaz, hogy a garázsban fogant Nagy Kereső fejlett algoritmusa ebben a tekintet „mindenható”, mégsem vagyunk tehetetlenek, vannak a kezünkben bizonyos eszközök és befolyásolási lehetőségek. Hiszen:

Nagyon sokat tehetünk azért, hogy a weboldalunk kedvező pozícióba kerüljön a találati listákon. Lényegében két eszközünk, két cselekvési eljáráscsoportunk van erre:

 1. Készítsünk olyan honlapot, amely a lehető legnagyobb mértékben megfelel a keresések szempontjainak, azaz eleget tesz az ismert elvárások közül legalább 20-25-nek.
 2. Szerepeltessük úgy a honlapunkat az internetes közegben, építsünk számára olyan webes környezetet, amelynek köszönhetően oldalunk ne csak „feltűnjön”, hanem megkerülhetetlenné váljon és ezzel a rajta lévó tartalom hangsúlyt, értéket, mi több: elsőséget nyerjen a többi weboldal között.

Ám vajon mindezt mi módon lehet elérni?

Lényegében épp ezzel foglalkozik a:

Google keresőoptimalizálás

A kifejezés egy sokrétű, összetett tevékenységet nevez néven, amelyet nehéz teljes komlexitásában megragadni. A lényeg azonban talán összefoglalható ennyiben:

Google keresőoptimalizálás - internetes honlapokra irányuló olyan offline és online tevékenység, amely ezt a célt szolgálja: az optimalizáció alá vont tartalmi egységek előre megadott keresőkérdések vonatkozásában a találati lista minél előnyösebb helyére sorolodjanak.

A találati listák ilyetén befolyásolása egyáltalán nem jelenti az algoritmus kijátszását, ellenkezőleg: a cél a mind pontosabb megfelelés, a kereső botok „kedvében való járás” - háthiszen ez éppen ő lenne: a nagyságos Google, ami miatt és aminek a kedve szerint végezzük keresőoptimalizálást.

Azaz: a jelenleg érvényes elvárások közepette eredményes Google keresőoptimalizálást végezni annyi, mint olyan honlapot előállítani és olyan módon bemutatni az interneten, hogy az adott szájt üzemeltetője szemppontjából lényegesnek ítélt kulcskifejezésekkel indított keresések során a lehető legjobb találati pozícióba kerüljön és tartósan ott is maradjon.

Mint azt fentebb már bevezetőnkben is említettük, minden Google-szempontú weboptimalizálás két eltérő, da azonos fontosságú munkafázisból áll, amelyeket szokás on-site és off-site munkának is nevezni, mivel az egyik befelé irányuló, míg a másik terjeszkedő jelleget mutat.

 • előszőr is: a honlapnak az alkalmassá tétele arra, a legfontosabb keresőalgoritmus a kiválasztott kulcsszóra nézve a listák élére sorolhatónak találja (szűkebb értelemben véve ez jelenti a honlap optimalizálást)
 • másodjára az adott weboldal számára olyan internetes támogatás nyújtása külső forrásokra (más honlapokra) támaszkodva, amely révén a céloldal fokozatosan egyre előbbre jut a szoftver által felállított találati ranglistán a kiválasztott kulcskifejezések relációjában (ez a munka lényegében linkhálózat létrehozását és egybehangolt működtetését jelent)

Ha mindkét optimalizációs munkát megfeleően elvégeztük, a támogatott weboldal nagy valószínűséggel igen sokat javíthat korábbi pozícióin (találatoptimalizálás). Így tehát a kreatív Google keresőoptimalizálás egyszerre veszi célba az adott weblapot (megmunkálás) és az internetes környezetet (kialakítás), azaz teljesen indokolt az a nézet, amely a honlapoptimalizálást és a linképítést egyaránt a keresőoptimalizáló technikák körébe vonja és egyformán nélkülözhetetlennek tartja a találati pozíciók és ezzel a látogatottság-növekedés szempontjából.

De mitől organikus a weblap optimalizálás?

Nos, az általam kidolgozott metódus (amellett, hogy a linképítés diszperzív és kreatív) két igen lényeges nóvumot tartalmaz.

 1. Azokra a weboldalakra, amelyekről hivatkozom az optimalizálandó céloldalra, előzőleg rálényegítem a céloldal tartalmi jellegzetességeit. (Ez kényes művelet, leírását nem adom meg: legfőbb szakmai titkaim közé tartozik.)
 2. A munka során a honlaptartalom optimalizálását és linképítés egymást kölcsönösen feltételező két műveletnek tekintem: a tartalmat már a leendő linkek ismeretében optimalizálom, a linkeket pedig a honlaptartalom lényegi jegyeit ismerve helyezem kontextusba.

Ezen a réven a webegységek szoros és bonyolult összefüggésbe kerülnek egymással, szerves egységet alkotnak.

kereső google

Google kereső saját weboldalra

Hasznos kis segédlet saját honlapunk alkalmasabbá tételéhez arra az esetre, ha csak az adott domain (webhely) alatti találatokat akarjuk kilistázni. Az alábbi beágyazás alaphelyzetben csak a seo.liberall.hu alatti webhelyeken végez keresést. De egyetlen kattintással átállíthatjuk a teljes weben való keresésre - az alkalmazás státusa free, azaz vihető:


www seo.liberall.hu

 

Üzenet: a tömeges linképítés veszélyes

Aktuális, 2016-os programom a kereső marketing terén: Laptop szervíz szolgáltatás Google első helyre pozícionálása az organikus keresőtalálatok rangsorában az év végéig legális optimalizációs módszerekkel

Vállalkozás, cég, online marketing szolgáltatás Budapest - PR-cikk elhelyezés értékes weboldalakon

Miért fontos optimalizáltatni?

Akik webes felületen saját honlapjukkal jelennek meg és fontos számukra, hogy minél többen elérjék, megtalálják őket, azoknak tisztában kell lenniük azzal, mekkora a jelentősége annak, weblapjuk egyes kereső kifejezésekre adódó lista hányadik helyén szerepel. Csak az élre kerülők oldalak hozhatnak megbízást, ügyfelet, vevőt, partnert, új kapcsolatokat. Ha nincs az első 30-ban, esélye minimális. Ha az első 10-ben szerepel: nyerő lehet! A jó tartalom, a fontos információ önmagában nem elég: szükség van a webes infó célközönségéhez való eljutására - minél többekhez és minél rövidebb időn belül.

Mi a GooglePageRank (PR) - és mi a jelentősége a kereső optimalizálásban

GooglePageRank - Egy weboldal PR-erőssége (száma) azt mutatja, mekkora a jelentősége, milyen az internetes-webes értéke az adott szájtnak.

Tudományosabb megfogalmazásban: a PR-érték azt mutatja, mekkora a valószínűsége annak, hogy a világhálón szörfözők az adott oldalra rátalálnak. Ezt elég bonyolult képlet alapján lehet kiszámítani - de csak akkor tudjuk használni, ha ismerjük az adott weblapra mutató összes linket, illetve a linket küldő oldalakról is tudjuk, azokra honnan hány link mutat, továbbá a linket küldő oldalakat linkelő oldalakra (stb.) milyen számú link mutat.

A PR-t meghatározó igen bonyolult algoritmus tehát voltaképpen egy határértéket számít és logaritmus-függvény áll mögötte.

A képletre és ilyen számítások végzésére a gyakorlatban nincs égető szüksége még a SEO-val foglalkozó szakembernek sem: egy-egy honlap értékszámát azonban pontosan ismernie kell és ennek változásából fontos következtetéseket vonhat le.

Mivel a honlapok előbbre juttatása Google keresőoptimalizálás révén a találati rangsorban leginkább külső támogatással történik azon a réven, hogy más webhelyekről hivatkozunk, azaz linkeket küldünk a kiválasztott honlapra, ezért figyelembe kell venni a külső linkek erejét.

A külső link akkor hatékony, ha olyan oldalakról érkezik, melyeket a szeszélyes Google keresőoptimalizálás szempontjából fontosnak tart és magasra értékel.

Az a honlapokat optimalizáló szakember, akinek számos magas PR-értékű saját oldala van, hatékony és stabil webtámogatást tud nyújtani a gondjára bízott lapok számára.

Mivel a PR-szám mögött természetes alapú logaritmusfüggvény áll, így egy-egy számnyi ugrás kb. 2,7-szeres linkerőt jelent. Ez annyit tesz, hogy egy 3PR oldlról küldött link 2,7 × erősebb, mint egy 2PR-ről küldött. Ez jókora különbség, de nagyobb léptékben a szorzókat szorozni kell, azaz egy 1PR és egy 5PR weblap között már 2,7 × 2,7 × 2,7 × 2,7 a különnbség, azaz a 5-ös oldal linkje kb. 150-szer erősebb, mint az 1-esé. Magyarán: ha 5-ös PageRank erősségű oldalamról küldök egyetlen támogató linket az optimalizált webhelyre, az kb. annyit ér, mintha 150 1-es értékü oldalról küldtem volna egyet-egyet.

Nos, nekem vannak 5 PR értékű honlapjaim. A 4-eseknek pedig se szeri. se száma...

A személyes, úgynevezett hobby-oldalak gyakran vagy még 0 PR-számmal sem rendelkeznek (N/A -nincs adat), vagy értékük legfeljebb 0-1-2. A 3-as PR szám már jónak számít - ez már azt mutatja, hogy a honlapra jelentős figyelem irányul. Blogok, szakmai oldalak, komolyabb szerzői vagy tematikus portálok számára érhető el a 4-es vagy 5-ös PageRank, 6-os vagy ennél nagyobb számmal csak a kiemelten fontos internetes gócpontok rendelkeznek.

Mi a keresőmarketing?

A Keresőmarketing olyan internetes tevékenység, amelynek során a netes keresőprogramok találati listáinak a célszerű felhasználása (és nagy részben befolyásolása) révén a munka során preferált webegység számára kedvezőbb üzleti helyzetet igyekszünk biztosítani, leginkább a Google keresőtalálatok listán való kedvező szereplés révén.

A Google a barátod!

Legyél te is a keresőoptimalizáló Google barátja - ismrd meg keresési módszereit.

A nagy 2013-as őszi keresőmoror-csere (Hummingbird) és algoritmus-frissítések (Pingvin 2.1.) előtt leírt helyzet:

A Google Panda és a Google Penguin Algorithm

A Nagy Kereső 2012-ben és 2013 tavaszán két olyan frissítést hajtott végre algoritmusán (Panda és Penguin Update), amelyek nagyban megszűrik a keresőoptimalizálásban elfogadható módszereket. A Panda, de különösen a Pingvin élesítése után kisebb párnik tört ki az oldalaikat intezíven optimalizáltató honlaptulajdonosok, ugyanis 10-30 vagy még több helyezéssel estek azelőtt az élen szereplő oldalaik.

Mi is történt?

Monopol helyzetben lévő világcégünk felülvizsgálta a külső linkelések korábbi megítélését és igyekezett a hátrébbsorolással (vagy kitiltással) szankcionálni s ezzel kiszűrni minden olyan linképítési tevékenységet, amely természetellenes s amely bizonyos tekintetben akár a Google megheckelésének volt tekinthető.

Így került feketelistára sok olyan módszert, amelyet az elszánt és rámenős SEO-sok korábban előszeretettel alkalmaztak.

A két új algoritmus bevezetőse óta különösen érdemes óvakodni a spamblogok, spambejegyzések, spamkommentek vagy statikus spamoldalak, "kamuoldalak" alkalmazásától, kerülni kell az erőszakos seózást, az ipari linképítést, fizetett listákon való szereplést, a klón-oldalakkal való trükközést, az egyoldalú linkelést, a túl sok azonos anchor textet, a túl nagy linkfelhők alkalmazását.

Így kerültek előtérbe a keresőoptimalizálás igényesebb módszerei, amelyek ugyan több időráfordítást és több saját ötletet követelnek, de hosszú távon ez a plusz ráfordítás mindenképpen megtérül.

El kell mondanunk: az általunk optimalizált oldalak kevéssé szenvedték meg az algoritmusok frissítéseit, lévén korábban sem alkalmaztuk a tiltottá csak most vált módszereket. A keresőoptimalizálásban már évek óta egyéni stratégiákra támaszkodunk, a bevett rutinokat saját ötletekkel helyettesítjük vagy egészítjük ki, a linképítésben egyedi szövegekkel, funkcionális segédoldalakkal operálunlk. Bővebben:

seo google optimalizálás

 

Honlap-SEO és Kreatív linképítés

A keresőoptimalizálás ma már jobbára Google-optimalizálást jelent, vagyis a keresőeszköz optimalizáció (a SEO) szinte kizárólag a piacvezető keresőcég elvárásainak való megfelelés jegyében zajlik, ehhez igazodik a nem olcsó áron végzett és egyre több időráfordítást igényló diszperzív linképítés és kreatív honlapoptimalizálás. A weboldal optimalizálás a kereső algoritmusok szempontjainak megfelelő Google-optimalizálás, amely nélkül nem szerezhető PageRank. || Figyelem: ez egy optimalizált honlap, amely a pozíciószerzést az Arvisura-projektben lefektetett elveknek és gyakorlati fogásoknak köszönheti. - Hogyan működik a Nagy Nyomkereső? Mi a keresőoptimalizálás? SEO KERESŐ OPTIMALIZÁLÁS LINKÉPÍTÉS HONLAPOPTIMALIZÁLÁS - a linképítés és a weboldal kereső optimalizálás komplex seo-tevékenység

Mi az a keresőmarketing?

A Keresőmarketing olyan internetes online webtevékenység, amelynek során a netes keresőprogramok találati listáinak a célszerű felhasználása (és nagy részben befolyásolása) révén a munka során preferált webegység számára kedvezőbb üzleti (keresőpiaci) helyzetet igyekszünk biztosítani, leginkább a Google keresőtalálatok listán (SERP Search engine results page) való kedvező szereplés révén.

Google kereső honlap optimalizálás - tartalommarketing

Kreatív linképítés elérhető áron!

A Google működése, algoritmusa, keresőmotor, kereső optimalizálás, találati lista, keresőlista, kulcsszó, kulcsszavak, keresőszó, keresőkérdés, kereső kérdés, kereső kifejezés, keywords, kereső kifejezések, Google Page Rank, PR, PageRank, GooglePageRank, internetes érték, valószínűség, Penguin Algorithm. Google keresőoptimalizálás, SEO. Kreatív linképítés, keresés, PageRank, kereső optimalizálás, honlapoptimalizálás, keresőmarketing, honlap, lap, weboldal, keresőoptimalizálás, web, net, internet, http, www, keresőbarát URL optimalizáció

Honlap-SEO - Honlapok optimalizálása Google kereséshez

SEO = Honlapok keresőoptimalizálása. Honlapoptimalizálás - Google Kereső Optimalizálás, optimalizált, keresőbarát weboldal, web kereső optimalizálás, net-seo. Honlapok optimalizálása, keresés, keresőmarketing, honlapok, seo optimalizálás, honlapoptimalizálás, keresőoptimalizálás, keresőmarketing, web, net, kereső, internet, weblap, oldal, weboldal, link, linkek, linkmarketing, linképítés, webtámogatás, kreatív honlapoptimalizálás, net, webtámogatás, linkhálózat, linkfelhő, ipari linképítés, lista, katalógus, jegyzék, külső linkek, anchor text, title, description, keywors, kulcsszó, kulcsszavak, kulcsszavas link, releváns tartalom, domain, aldomain, egyedi link text. GOOGLE KERESÉS / kulcsszavas keresőoptimalizálás - Google találatok maximalizálása

Tömeges SMS üzenetkampány

A keresőcég hirdetett linkek közreadása mellett Adword és Adsense hirdetési rendszert működtet. A Google Doubleclick tömeges alkalmazása és használata marketing célokat szolgál a mibil telefonos üzenetek kampányában - tömeges sms küldés - mobilmarketing eszközök

Google keresőoptimalizálás

Honlap-SEO 2016. Télikert építés és tömeges Link-építés

A Google keresőoptimalizálás alapjai SEO szakértő tolmácsolásában. Szolgáltatás: kreatív linképítés nem olcsó áron! Honlapoptimalizálás, weboldal kereső optimalizálás. PR honlap: laptop szerviz budapest a télikert gyártási szolgáltatás fellendítésért, honlapoptimalizálás, kereső, keresés, keresőmarketing, web, net, weboldal, weblap, oldal, arvisura könyv és marketing szövegírás.

Kreatív és organikus optimalizálás

Releváns tartalmú marketing honlap optimalizálás seo szakember segítségével a helyezések javítása céljából - kérjen keresőmarketing tippeket!

 


 

> Menu
> marketing szolgáltatások
> ivóvíz fertőtlenítés, klór
> laptop kijelző csere, töltő
> mlm cégek. magyarország
> Budapesten télikertek
> tömeges sms küldés
> szerver bérlés, hosting
> pánikbetegség kezelése
> autóbérlés Budapest
> vasbeton vágás, falfúrás
> homeoptiás gyógyítás
> zöld télikert ablak
> zárszerelés, zárcsere Bp
> sóterápia, Schüssler-sók
> CAM CAD - Autocad
> Keresőmarketing
> weboldal seo optimalizálás
> seo keresőoptimalizálás
> web honlapoptimalizálás
> google honlapoptimalizálás
> Latest Games
 

Blog: Honlapoptimalizálás

Társoldal: Kulcsszavas Google keresőoptimalizálás és seo linképítés

kulcsszavas google optimalizálás

 

(c) Google keresőoptimalizálás, SEO | régi társlap: Google kereső optimalizálás - kulcsszó-seo-marketing

 © liberall.hu / seo.liberall A honlap készítője, működtetője (elérhetőség, adatok): Balla D. Károly
google keresőoptimalizálás
Honlap-SEO

klór-dioxidos vízkezeléslinképítés - marketing: házi ivóvíz fertőtlenítő berendezések - vízszűrés ClO2 SEO 2019

Weboldalak Google-helyezésének javítása legális keresőmarketing eszközökkel. Komplex honlaptartalom optimalizáció és kreatív linkprofil építés. SEO eljárás 2019 tavaszán: Vízfertőtlenítés és ivóvízkezelés klórdioxid oldattal: pseudomonas baktérium ellen - biofilm eltávolítása - házi víztisztító berendezések. Tartalommarketing: Prémium linképítés. Hangoskönyv letöltése ingyen. Pro memoria: a Föld édesvíz-tartalékai végesek. PR-cikk elhelyezés, szövegrás, honlapoptimalizálás - organikus Google első hely.

Szemantikus linképítés: ivóvíz kezelés

Linkprofil építés a fogalmi háló gócpontjaiba

Google keresőmarketing: klórdioxid

Keresési kulcsszavak: víz, technológiai ivóvíz kezeléd

ClO2 vízkezelés - ivóvíz tisztítás

biocid szerek pseudomanas ellen, sterilizálás