Dell szerviz. Laptop javítás Budapest

dell laptop szerviz
Dell laptopok javítása budapesti szervizben

A Dell Inspiron és Latitude vagy a brendhez tartozó más notebook modellek javítása Budapesten nem feltétlenül történik mindig márkaszervizben. Garancián túli szervizellátást végeznek márkafüggetlen javító műhelyekben is a főváros több pontján, pl. Budán a Fehérvári út 55. alatt, ahol is Magyarország legnagyobb alkatrész raktárából biztosítják az ellátást. Ennek megfelelően a Dell szerviz egyben szaküzlet is, ahol márkavédjeggyel ellátott gyári akkumulátorok, töltők és kijelzők mellett utángyártott hardver eszközök, illetve használt alkatrészek is vásárolhatók a szaküzlet által biztosított garanciafeltételekkel.

Az adott brend által fémjelzett számítástechnikai mobil eszközök kiváló ár-érték arányukkal tűnnek ki, emellett a kínálatban megmutatkozó széles választék miatt a gyártó termékei sokak igényét kielégítheti. Az az új és újabb laptopmodelleken megjelenő számteches innováció feletti szakmai öröm és a vásárlók maradéktalan megelégedettsége 2018-ban a Dellt a világ 3 legjobb laptop márkája közé emelte. (Csak a világelső Lenovo és az Asus előzte meg).

A szervizhonlap optimalizálása

A jelen weboldal a legjobb laptop márkák szervizi ellátását és karbantartását vállaló szakembereket foglalkoztató cég honlapját támogatja a kurrens Google helyezések megszerzésében, részben a márkanévre és a szervizi munkálatok nevére, illetve ezek kombinációjára, továbbra az alkatrészek nevére. A long tail kulcsszavak általában tartalmazzák mindezeket az elemeket, továbbá a szerviz, javítás, Budapest szavakat, például:

  • Dell kijelző szervíz Budapest
  • Akkumulátor csere a budapesti márkaszervizben
  • Gyári és utángyártott Dell laptop töltők

Dell szerviz Budapest

A laptopszerviz weboldala a láblécben elhelyezett szöveg szerint  nemcsak egyszerűen keresőbarát, hanem a speciális követelmények tekintetében is megfelel a Google által a webmesterek számára hivatalosan kiadott irányelveknek és szakmai ajánlásoknak. A valamennyi népszerű hardvergyártó cég hordozható számítógépeinek szervizi ellátását vállaló budapesti cég honlapja kreatív, tartalmi alapú optimalizálás alatt áll és legális keresőmarketing eljárásokkal más weboldalakról szöveges hivatkozások formájában kap támogatást. A fecabook-profilt is integráló céges szervizoldal tartalma számos szakmai kulcsszóra nézve releváns, így főlapja és belső oldalai top10 helyezéseket értek el az organikus találatok listáin (SERP) a konkurens weblapok között.

Kiemelt kulcsszó: Dell akkumulátor

Egy korábbi SEO-pojekt kulcsszavai az Asus töltő és Dell akkumulátor voltak, a szervizműhely egyik honlapja ezt a két terméket preferálta, sajnos azonban a Google első oldalára nem sikerült felkerülni. A TOP10 helyezéseket most az új website igyekszik elérni a Dell laptop szerviz a specifikált márkaoldallal. A weblap külön kitér arra, hogy a budapesti szaküzletek egyedülállóan gazdag raktárkészletéből bármilyen márka, típus és modell laptopjához rendelkezésre állnak mind hosszú üzemidejű gyári új, mind hasonló kapacitású helyettesítő új, mind használt laptop akkumulátorok. Fontos szempont az energiafelhasználás optimalizálása:ez meghosszabbítja az akku üzemidejét és élettartamát.