Dell szerviz. Laptop javítás Budapest

budapest dell laptop szerviz
Dell laptopok javítása budapesti szervizben

Számítógép tulajdonosok tudják, hogy a Dell Inspiron és Latitude vagy a brendhez tartozó más notebook modellek javítása Budapesten nem feltétlenül történik mindig márkaszervizben. Garancián túli szervizellátást végeznek márkafüggetlen javító műhelyekben is a főváros több pontján, pl. Budán a Fehérvári út 55. alatt, ahol is Magyarország legnagyobb alkatrész raktárából biztosítják az ellátást. Ennek megfelelően a Dell szerviz egyben szaküzlet is, ahol márkavédjeggyel ellátott gyári akkumulátorok, töltők és kijelzők mellett utángyártott hardver eszközök, illetve használt alkatrészek is vásárolhatók a szaküzlet által biztosított garanciafeltételekkel.

Az adott brend által fémjelzett számítástechnikai mobil eszközök kiváló ár-érték arányukkal tűnnek ki. Emellett a kínálatban megmutatkozó széles választék miatt a gyártó termékei sokak igényét kielégítheti. Az az új és újabb laptopmodelleken megjelenő számteches innováció feletti szakmai öröm és a vásárlók maradéktalan megelégedettsége már évekkel ezelőtt a Dellt a világ 3 legjobb laptop márkája közé emelte. (Csak a világelső Lenovo és az Asus előzte meg).

A szervizhonlap kulcsszavas optimalizálása

gyári dell laptop töltő
Töltőadapterek

A jelen weboldal a legjobb laptop márkák szervizi ellátását és karbantartását vállaló szakembereket foglalkoztató cég honlapját támogatja a kurrens Google helyezések megszerzésében. Részben a márkanévre és a szervizi munkálatok nevére, illetve ezek kombinációjára, továbbra az alkatrészek nevére. A long tail kulcsszavak általában tartalmazzák mindezeket az elemeket, továbbá esetenként a szerviz, javítás, hardver és Budapest szavakat, például:

Dell laptopok szervizelése Budapesten

A laptopszerviz weboldala a láblécben elhelyezett szöveg szerint  nemcsak egyszerűen keresőbarát, hanem a speciális követelmények tekintetében is megfelel a Google által a webmesterek számára hivatalosan kiadott irányelveknek és szakmai ajánlásoknak. A valamennyi népszerű hardvergyártó cég hordozható számítógépeinek szervizi ellátását vállaló budapesti cég honlapja jelenleg kreatív, tartalmi alapú optimalizálás alatt áll. Legális keresőmarketing eljárások révén más weboldalakról szöveges hivatkozások formájában kap támogatást. A fecabook-profilt is integráló céges szervizoldal tartalma számos szakmai kulcsszóra nézve releváns, így főlapja és belső oldalai top10 helyezéseket értek el az organikus találatok listáin (SERP) a konkurens weblapok között. 2022-ben a webáruház-részleg alkatrészneveire folyik az optimalizálás.

Olvass továbbDell szerviz. Laptop javítás Budapest

Dell akku, Asus töltő. Laptop SEO-program

Alkatrész webáruház + laptopszerviz

Egy felújított optimalizációs linktuning előzményei

laptop javítás - szerviz bp
Laptopszerviz Budapest: alkatrészcsere

A 2016-ban kezdett Laptop-program első állomása a Notebook Webáruház honlapjának az optimalizálása volt. A releváns tartalom kialakítása úgy történt, hogy a korábban szegényes leírású több ezernyi termékoldal mellé tematikus weblapok készültek, ezek a portál statikus egységeiként öt kiválasztott kulcsszót reprezentáltak (más variációk is szerepet kaptak:

  • laptop szerviz / illetve szervíz szóalakkal is / javítóműhely
  • laptop akkumulátor / változata: notebook akku / telep
  • laptop billentyűzet / klaviatúra, tasztatúra / magyar billentyűkiosztás
  • laptop  töltő / akku töltő, AD/DC adapter / tápegység
  • laptop kijelző / képernyő, notebook monitor

Emellett  hangsúlyt kapott több olyan long tail kulcsszó, amellyel esélyes volt az online alkatrészáruház organikus forgalmának a javítása: notebook szervíz budapest; akkumulátor csere; magyar laptop billentyűzet; töltő vásárlása minden típushoz és modellhez; laptop kijelző javítása és cseréje.

Az egyes számítógép-alkatrészek nevére optimalizált belső weboldalakon kívül komoly SEO-t kapott a főoldal is. Az itt elhelyezett szöveg egyfelől a szervizi szolgáltatások nevét, másrészt további alkotóelemek, tartozékok és kiegészítők nevét reprezentálta, például  SSD tárhely, videokártya, CPU processzor. A szolgáltatások közt szerepelt a természetes alkatrészcserén kívül az Operációs rendszer telepítése laptopra, de előfordult a vírusirtás és az Adatmentés sérült winchesterről is.

A laptopszervizt és a webáruházat az interneten reprezentáló honlap hivatkozói hálózata is felépült, az erős linkmarketingnek köszönhetően a website autoritása és valamennyi Google-helyezése javulásnak indult.

Belső és külső szervizblog: Laptopcafé

Az egyszerre cégbemutató és egyszerre webshop jellegű honlapnak volt belső blogja értékes tematikus cikkekkel, ezeket azonban készítője nem optimalizálta, a beállítások sem voltak keresőbarát megjelenésűek és a szövegek kulcsszavas relevanciája is kívánnivalót hagyott maga után. Tudatosabb hozzáállással a belső szervizblog ráállt a SEO-ra és előbb az egyes munkafolyamatok nyertek prioritást, például: laptop billentyűzet tisztítás, majd sorra bemutatásra kerültek a legjobb notebook márkák és modellek, például:

A külső céges blog a fölötte álló hírportálra való kiemelések révén a közösségi marketing segítségével nyert el magas látogatottságot. Kiemelkedően szerepel egyes kiegészítő keywords-kombinációkkal az organikus találatok között, például: ingyenes szövegszerkesztő programok letöltése vagy laptop kijelző mértek. A külső webegység igen hatékony támogatója lett az anyaoldalnak, amely a szervizi szolgáltatások közül egyre többre nézve vált elsőre megtalálhatóvá, mint pl: Notebook javítás Budapest.

Márkanév + alkatrésznév: Dell akku, Asus töltő

Mivel a szervizoldalra és blogokra már nem látszott célszerűnek a további linképítés (mint a keresőmarketing eszközök leghatásosabbika), ám felmerült az igény, hogy a legjobb laptopmárkák kiemelten keresett alkatrészeivel is szükséges lenne TOP helyezéseket elérni, így akkor egy nagyrészt használaton kívüli laptopportál alá installált WordPress-rendszer vette magára ezt a feladatot. Először a két legkurrensebb brand, a Dell és az Asus hardvergyártó cégek márkaneve és a cserére és vásárlásra két legkeresettebb alkotóelem, az akkumulátor és a laptoptöltő  áll a SEO-program fókuszában, ezekhez zárkózott fel kesőbb a Lenovo, az Acer és a HP és az Apple is.

  • Javítás: gyári Dell akkuk – Asus laptop töltő vásárlás szervizben
  • Budapest, Fehérvári út, Béke utca. Számítógép javítás:
  • Az akkumulátorok optimalizált ellenőrző egységet tartalmaznak

Mindez az optimalizáció 19 hónapon át folyt. 2018-ra a linképítő team beleunt a projektbe, a szerviz vezetőjének is új elképzelései támadtak. Ilyen volt a női szervizműhely indítása – ez kissé visszás felhangokat keltett mint “jóindulatú szexizmus”. A Teréz körúton létesült üzlet hamarosan meg is szűnt.

Eltelt 4 év. A portál helyezései visszacsúsztak, organikus forgalma felére apadt, külső blogjai eljelentéktelenedtek.

Újraindulás: Asus, Dell, Lenovo laptoptöltő – Dell, HP akku

Öt kulcsszó, ott webáruházi termékgyűjtő oldal.

A laptop szerviz honlap és webáruház tartalmi optimalizálása után: prémium és linkprofiljának felépítése. Többek között Dell akkumulátor vásárlás, valamint és Asus laptop töltő választék kulcsszavakra nézve. Minden márkájú és típusú notebook szervizelése, szakszerű alkatrész javítás és helyben megvárható csere. Hardver eszközök: magyar billentyűzet, LCD kijelző, érintőképernyő. SEO projektumok: legjobb laptop márkák, apple, acer, asus, dell, hp, lenovo akku töltő adapter, hardver eszköz, holnap optimalizálás, budapesti notebook szerviz – Google kulcsszó