>Kapcsolat

Balla D. Károly (Károj) vagyok, üdvözlöm. Honlap optimalizálással és kreatív linképítéssel foglalkozom. Üzenetet küldhet nekem közvetlenül erről az oldalról:

Komplex egyéni módszerrel dolgozom, így juttattam weboldalaimat a Google-találatok élére ilyen keresőkifejezésekkel: honlap optimalizálás | legjobb seo szakértő  |  google-helyezés javítása | honlap-seo | weboldal optimalizálás | linképítés: hogyan? | linképítő szakértő, google első oldal, keresőmarketing szakember stb.

Ön is egy top 10-es weblapomról talált ide! – Megbízásokat csak igényes honlapok és kedvező feltételek mellett vállalok. Ha úgy gondolja, hogy én vagyok az Ön embere, lépjen velem kapcsolatba. Lehetőségek:

1) > Privát üzenet

>> átlépés az üzenetküldő oldalra:

> ÜZENET HONLAPOPTIMALIZÁLÁS, LINKÉPÍTÉS TÁRGYÁBAN <

 

2) > Üzenjen levélben, katt erre: level-uzenet

3) Keressen a Facebookon:

Kapcsolatba léphet velem, üzenhet nekem a közösségi oldalon:

Balla D. Károly

4) Hívhat Skype-on, azonosítóm:

bdkaroly

vagy:

5) Nyilvános üzenet küldése

illetve tájékozódás a fontosabb tudnivalókról.

Komment formájában ennek a weboldalnak az aljára görgetve írhat olyan üzenetet, amely mások számára is olvasható lesz. Igyekszem ezekre mihamarabb válaszolni. Egyszersmind ajánlom figyelmébe néhány eligazító jellegű, illetve a Google-szempontú weboldal optimalizálás egy-egy kérdését tárgyaló blogbejegyzésemet – ezek más helyen vezetett szakmai SEO-blogjaimban jelentek meg, talán Önnek is hasznára lehetnek a legfontosabb kérdések tisztázásában.

<- alapfogalmak tisztázása, az optimalizálási folyamat mibenléte. On-site és off-site optimalizáció.

<- rövid összefoglalása annak, melyek a leglényegesebb szempontok és teendők ahhoz, hogy a honlap kedvező pozíciót szerezzen a keresőtalálatok között.

<- 2013 ősze óta a weboptimalizálásban nem használhatók a korábbi rutineljárások, a keresőalgoritmusok kedvezőtlenül értékelik a céltudatos, kifejezetten egyes kulcsszavakra irányuló optimalizálást; a hangsúly áttevődött az életszerű keresőkérdésekre – ezzel előtérbe kerültek az optimizálás és  linképítés kreatív módszerei.

<- a legfontosabb teendők rövid összefoglalása

Ajánlom még tanulmányozásra ezeket:

(A weboldalak Googleoptimalizálásával foglalkozó SEO-szakembernek üzenhet privát csatornán, emailben, skype-on, Facebookon. Minden megkeresésre válaszolok: BDK

Szövegírás – PR-cikk írás és elhelyezés

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a webszöveg jelentőségét. Természetesen vagyok egyéb igen lényeges kritériumok, ám a website sikere azon áll vagy bukik, hogy van-e rajta minőségi szövegtartalom. Ennek létrehozása nem kis feladat, a honlaptulajdonosok számára gyakran nehézséget jelent megfogalmazásuk, így elterjedt szakmává vált a szövegírás. Olyan profi szövegírót nem könnyű találni, aki nem csak tematikai, hanem SEO-szempontból is kifogástalan honlapszöveget hoz létre. Akit érdekel a téma, további részletek:

Hasonló téma a public relations anyagok elhelyezése. Itt is szövegek készítéséről van szó, és ezek is online felületeken jelennek meg. A különbség, hogy az megjelentető oldal érdekeit szolgálják, hanem azét, amelyre hivatkozik. A keresőmarketing terén ugyanis PR-cikknek azt a rövidebb szöveget helyezik, amelyek révén más honlapokról támogatják az optimalizálás alatt állót. A cikkben elhelyezett link szerepe voltaképp a linprofil erősítése, minőségének javítása.

 További témák a http://honlapoptimalizalas.blog.hu/ blogból

Mobiltelefonos SMS-projekt:

  • üzenet küldés okostelefonra – tömeges
  • marketing megoldások – tömeges sms mobilra

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .