A szamizdat belülről

digitalis-szamizdat billentyű
Digitális kijelző – mechanikus billentyűzet

Mindig élvezetesebb olyan honlapot optimalizálni, amelynek a témája, tárgya, tartalma érdekel bennünket. A honlaptartalom keresőbaráttá, relevánsabbá tétele is élvezetesebb, ha valamelyest jártasak vagyunk a weboldal által traktált dologban, de még inkább vonatkozik ez a kreatív linképítésre.  Eléggé zsenáns például bölcs ismertetéseket írni a duguláselhárítás nagyszerűségéről. Ennél sokkal élvezetesebb mondjuk a télikertek takarékos energiafelhasználásáról vagy a mobilmarketing technológiákról értekezni. De releváns tartalmat mégis arról tudunk kreálni, amit belülről ismerünk. A hivatkozó linkek csak így lesznek megfelelő szövegösszefüggésben a linkelt céloldallal.

Aki például szamizdat kiadványok digitalizálásával foglalkozik munkaszerűen egy levéltárban laptopja segítségével, az bőséges ismerettel rendelkezik ahhoz, hogy a szamizdatos időkről, cenzúráról, konspirációról vagy a magyar demokratikus ellenzék működéséről írjon tartalommarketinges szövegeket. Számára ismert fogalom az eleinte gépírásos Beszélő vagy a Médium-Art, ha megnyomod rajta a billentyűgombot, máris sorolja a független kiadók nevét: ABC Független Kiadó, Áramlat,  Artéria, Elsötétítés, Magyar Október Szabadsajtó Kiadó, Katalizátor Iroda, Magyar Március Kiadó, Alulnézet, Szabad Idő Független Kiadó, SZETA, Group Inconnu – és még folytathatná, mert tudja, milyen a magyar szamizdat belülről.

Gyarapszik a tartalom, épül a linkprofil, szerteágazik a kontextus. A Google TOP3 helyezéssel hálálja meg a visszaemlékezést tartalmazó optimalizálást.

  • Független kiadók – A szamizdat belülről

<< frissítés: nem sokkal azután, hogy két év múltán átadtam a honlap kezelését, eltűnt az internetről, így a linket töröltem (2017. dec. 20)

Releváns honlaptartalom kialakítása szükséges a jó Google-helyezés eléréséhez.

Laptop szerviz – Magyar billentyűzet javítás – Weblap top helyezése

Aktuális projektumok: Tömeges sms-küldés, mobilmarkating; releváns tartalom; télikert építés – terasz; digitális szamizdat sajtó, kreatív linképítés árak, honlapoptimalizálásHírek, események szólnak arról, hogy aki a magyar szamizdatot belülről ismeri, annak könnyű a Google szempontú honlapoptimalizálás és a tartalmi alapú kreatív linképítés. Laptop szerviz Budapest – Magyar billentyűzet csere. A releváns optimalizált honlap tartalom a jó eredmények és a web lap top 10 helyezés záloga.